SELIMUT BVSM UNTUK MEMBANTU MASALAH SAKIT SENDI DAN BANYAK LAGI

3.8.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

SELIMUT BVSM UNTUK MEMBANTU MASALAH SAKIT SENDI DAN BANYAK LAGI. Selimut ni memang main peranan penting dalam hidup kita. Selimut bukan hanya di gunakan untuk panaskan badan ketika sejuk terutama waktu tidur tapi selimut sekarang dah ada banyak fungsi untuk membantu merawat masalah kesihatan. Tapi jangan la korang anggap selimut kain biasa tu.. Selimut2 terus masalah kesihatan hilang.


Bukan semua selimut ada kelebihan untuk merawat masalah kesihatan ni. Tapi kalau dengan selimut BVSM yang di gelar selimut ajaib ni Insya Allah boleh di jadikan ikhtiar untuk merawat masalah kesihatan anda. Tapi selimut ni bukan ada kuasa ajaib apa apa yer..

Banyak la baca testimoni dari pengguna yang kata lepas guna selimut ni masalah sakit pinggang pun kurang. Bukan setakat boleh di jadikan selimut malah boleh di jadikan sejadah bagi makcik makcik & pakcik yang ada masalah sakit lulut, sakit tumit bagai tu. Membantu juga mengurangkan masalah tu bila bersolat. Mungkin material dia yang selesa membantu menampung lutut agar selesa semasa bersujud kot. Nak2 yang memang rajin mengamalkan zikir selepas solat dalam tempoh yang agak lama. Boleh je ikhtiar dengan BVSM ni untuk membantu masalah sakit lutut, sakit pinggang & sakit tumit.

Bagi ibu ibu mengandung.. Sakit belakang & kaki nak2 lagi dah sarat tu memang akan berlaku. Selimut BVSM ni Insya Allah boleh membantu ibu ibu mengandung untuk mengurangkan masalah tersebut.

Fungsi selimut ajaib BVSM ni adalah untuk

⇢Meningkatkan metabolism
⇢Mengaktifkan fungsi2 sel
⇢Menggalakkan peredaran darah
⇢Meningkatkan pertahanan badan dan memeperbaiki system imun
⇢Meningkatkan tahap medan tenaga
⇢Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
⇢Bersemangat dan bertenaga
⇢Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi2 fizikal
⇢Melegakan kepenatan dan kesakitan
⇢Meransangkan dan menyelaraskan system saraf autonomic
⇢Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Siapa yang perlu guna BVSM selimut ajaib ni? Sesiapa sahaja pun boleh terutama yang mengalami masalah

1. Yang mengalami masalah sakit sendi, sakit belakang & sakit pinggang
2. Migrain
3. Insomia
4. Gout
5. Stroke/lumpuh
6. Senggugut / ibu berpantang
7. Semput
8. Tekanan emosi
9. Terdedah kepada radiasi


Selimut je kot.. Macam mana dia boleh membantu merawat pulak? Mesti ramai yang akan tanya soalan ni kan? Ok meh sini nak explain kat korang semua

Teknologi BVSM adalah tenaga matahari pada waktu pagi yang disimpan dan diseimbangkan dengan garam laut dan disuntik ke dalam pelapik tilam BVSM ini.

Apabila anda bangun daripada tidur, anda akan berasa lebih cergas, dan bertenaga. Dengan penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan dimana ianya boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang lebih berkualiti

Secara ringkasnya tentang Selimut BVSM ni adalah

⇉Teknologi Bio Velocity telah ditemui oleh sekumpulan Pakar Sainstis yang membuat ⇉penyelidikan LEBIH DARIPADA 20 TAHUN!!!!!
⇉Bentuk tenaga tulen semulajadi yang berasal daripada matahari
⇉Menggunakan proses Teknologi BV sendiri
⇉Fabrik pelapik tilam BVSM daripada GERMAN & Teknologi buatan BVSM daripada KOREA

Kenapa ia menggunakan GARAM?



⇝Rawatan garam sudah lama diamalkan di Soviet, Eropah Timur dan negeri China
⇝Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan islam
⇝Garam didapati dapat menolak gangguan makhluk halus, dan sebagai penawar racun
⇝Diadun dalam bentuk BV Kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia. ⇝Bergetar bertindak dengan molekul air dalam badan ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba √†terhasil oksigen
⇝Bila haba dibebaskan ia melarutkan kolestrol yang tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak untuk melancarkan peredaran darah ke seluruh badan
⇝Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan sembuh dengan Izin Allah
⇝menstabilkan hormon,  pembaharuan sel berlaku dan menjadi semakin sihat dan awet muda

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM INI DIPROSES PADA SLEEP MATE?

Masa tidurlah akan berlaku pembaharuan sel tetapi hanya dengan tidur yang lena jadi
BVSM membantu anda untuk dapatkan “deep sleep” (tidur yang berkualiti) tanpa gangguan supaya segala proses rawatan berlaku dengan kadar yang MAKSIMUM jadi Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan berfikir. Tidur yang lena dengan sleepmate akan memulihkan aura. Anda akan lebih positif dan happy

Cara penggunaan Selimut BVSM ni adalah seperti berikut

BVSM didatangkan dalam saiz queen. Cuma rentangkan di atas tilam (seperti cadar) dan selitkan empat tali elastic di setiap penjuru tilam. Ia juga boleh digunakan sebagai selimut

BVSM boleh dicuci setahun sekali. Gunakan cecair pencuci berorganik dan disarankan boleh menggunakan PB Wash. Dicadangkan juga hanya cuci pada bahagian yang terkena kotoran sahaja dan dijemur dibawah matahari pagi sahaja.


Semua adalah ikhtiar penyembuhan. Apapun produk kena la guna secara yang di syorkan untuk mendapat kesan yang positif. Insya Allah, usaha, doa & tawakal.. Allah akan bagi kesembuhan. Salah satu usaha untuk merawat masalah kesihatan anda boleh cuba guna selimut BVSM ni.

Call/Whatsapp : 0136796693
Instagram : siti_khairiah2105
Facebook : Siti Khairiah

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com