SUKAN SEA 29.. RAKYAT INDONESIA TAK PUAS HATI MALAYSIA BANYAK PINGAT EMAS

21.8.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

SUKAN SEA 29.. RAKYAT INDONESIA TAK PUAS HATI MALAYSIA BANYAK PINGAT EMAS. Awat hang ni.. Buang tebiat ka lekatlekit. Sejak sejak kena saman ni ting tong ja kan.. tak pernah pernah dok mengulas isu sukan.. Tetiba malam ni ada pulak entri pasal Sukan SEA yang ke 29. Sah sah.. buang tebiat. Ntah ntah 3 kali Jumaat lagi ka hapa tak tau la kan..

Amboi hangpa.. Asal lain sikit isu kami ulas, buang tebiat la hapa. Biar la kami nak melebarkan sayap penulisan kami ni. Kami kan blogger bebas mengulas isu apapun. Satgi kami tulis pasal isu isu kontroversi sampai lagi surat cinta yang nak menjemput kami ke Istana Takeshi. Kami ulas ja la isu sukan yer.. Manatau dapat review produk sukan pulak lepas ni.

Serius kami ikuti perkembangan sukan SEA kat bukit jalil ni secara online ja mengikut laporan akhar online & update pengamal media sosial kat facebook. Bukan tak mau tengok depa bertanding tu.. Tapi tak dak acara kami minat. Kalau ada acara lari dalam guni, isi air dalam botol confirm kami tengok hehehehe

Tadi ternampak update dari Sinar Harian Online.. Jadual Jumlah Pingat yang terkumpul setakat pukul 6 tadi. Nampaknya Malaysia di carta pertama pengumpul pingat emas tertinggi setakat ni. Hope Atlit Malaysia dalam mengumpul lebih banyak pingat emas & kekal di ranking pertama. Kita kena support team Malaysia ok!

Hangpa boleh tengok la Jadual pingat kat bawah ni yer...


Syabas malaysia tapi nampak teman teman di seberang sana macam tak puas hati jer dari komen komen depa. Ngapa'in dong.. Ngak usah ribut ribut ya bapak bapak.. Ngak siapa menipu dong. Udah adatnya bertanding.. Ya Udah.. Damai aja ya. hehehehe


Alahai.. Kita kan serumpun & berjiran tak perlu berbalah. Pada segelintir rakyat Indon yang sentiasa tak puas hati dengan orang Malaysia ni.. Sedarlah ramai sedara kamu disini mencari rejeki. Kita saling memerlukan.. Kalau hutan di indon sana di bakar, malaysia juga merasai jerebunya. Jadi jerebu di cincang takkan putus yer ibu ibu & bapak bapak.

Dah.. dah.. dari sukan ke jerebu pulak. Dari terlebih konar baring elok la undur jari dulu. hehehee. Kami nak tengok formula 1 katanya. Sapa yang tak tahu tentang Formula 1 harus baca ni >> 10 Fakta Menarik Yang Mungkin Korang Tak Tahu Tentang Formula 1! Serius Baru Tahu! <<

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com