VIRAL! PEMBUNUH UPAHAN MELAYU IKLANKAN SERVISNYA TANPA RASA BERSALAH

12.8.17 Suria Lekatlekit 4 Comments

VIRAL! PEMBUNUH UPAHAN MELAYU IKLANKAN SERVISNYA TANPA RASA BERSALAH. Tu dia.. Pembunuh upahan paling berani & kreatif di Malaysia katanya. Almaklum la zaman sekarang nak hidup kat bumi Malaysia ni memang kena struggle sikit mencari pendapatan. Bila kos semua dah naik.. Maka saingan pun banyak. Sebab masing masing berebut nak buat servis yang sama dalam satu masa.


Macam tu juga dengan seorang pembunuh upahan bernama Mat ni.. Nak tak nak dia terpaksa kreatif untuk iklankan perkhidmatan dia. Nak buat macam mana kan.. Kalau tak ada job tak ada la income. Nak tak nak kena juga iklan kat tak kira guna flyers.

Apapun memang salute la dengan Bro mat ni mengiklankan servis Pembunuh Upahan dia.. Memang kreatif sangat. Mungkin lepas ni ramai yang akan contact dia untuk minta dia tolong membunuh.. Kalau hangpa pun rasa malas nak membunuh.. Boleh contact Bro Mat. No tel semua ada kat dalam gambar tu..


Hehehehe... Cuak habis memasing kan? Ingat membunuh apa la.. Rupanya membunuh lalang lalang & semak samun jer. Kau memang kreatif la cik mat. Iklan kau memang mengundang viral seantero alam maya. Moga Cik Mat Pembunuh Upahan ni dapat la rezeki dari iklan yang dia buat.

IKLAN
BERHENTI BUAT JUALAN SECARA ONLINE SEKARANG...

kalau apa yang anda jual tak ada sapa nampak
post iklan yang anda buat tak ada sapa like, share & komen
Tak payah jadi peniaga online
Buat penat jer... Confirm tak masyukk punya

Tapi kalau nak juga jadi peniaga online
Hangpa kena berani keluar modal
Untuk promot produk atau jualan hangpa

Permulaan untuk promosikan jualan anda
Hangpa kena pastikan post iklan hangpa ramai yang nampak
Kena dapat banyak like, share & komen

Macam mana nak dapat semua tu dengan mudah untuk naikkan engagement supaya produk & jualan anda cepat tersebar

Viralkan je dengan servis dari crew Viral ni
Just bagi iklan produk korang kat depa
Tahu la depa nak buat apa
Tak payah susah2 sangat nak meraih like, share & komen
Dari kawan2 dalam friendlist hangpa yang tak supportive tu

Minat nak try servis viral ni
Whatsapp 0172429610

4 comments:

  1. Fuhh.. Dahsyat... Sanggup cari rezeki yg terang2 Harambe..

    ReplyDelete
  2. Fuhh.. Dahsyat... Sanggup cari rezeki yg terang2 Harambe..

    ReplyDelete
  3. Manusia sekarang sudah tak kisah asalkan dapat duit halal haram dah xhirau pun...

    ReplyDelete
  4. Haha cuak laaa jugakkkk masa awal awal baca. Hehe. Best pulak baca gaya penulisan kak su. Kena rajin bw kat sini lahh pasnihh.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *