TIDUR BERBANTAL PELUK POCONG

18.9.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

TIDUR BERBANTAL PELUK POCONG. Lama betul kan tak share kisah seram dalam segmen seram serik lekatlekit ni. Almaklum la busy sikit dengan kerja kerja penulisan berbayar kat blog ni. Almaklum la.. struggle nak kumpul RM40K ni.. Tu nak buat spekulasi la tu kata kami nak naik pelamin 7 tingkat sampai RM40K bajet.. Kami dah kawen & ada anak dah pun.. Tak terfikir nak memadukan laki kami hahahaha... RM40K untuk kos guaman la. Kan kami ada kes mahkamah la ni.


Di kesempatan yang penuh kesempitan ni.. Bagi mengubat hati hati yang rindu dengan kisah seram kat blog lekat lekit kami up juga la entri walau bukan kisah seram tapi kategori koleksi menatang seram jugak la. Tak tau manusia akhir zaman ni pocong pun depa nak buat teman tidur.. tak paham aku. Awat bantai busuk hangpa tu tak cukup seram lagi ka bau bangkai dia hahahaha

Sejak 2 hari lepas perasan benda ni viral. Tapi rasanya bukan kat Malaysia ni... Ni negara2 mata sepet la ni kalau merapu raban macam ni. Viral bantal peluk pocong. Tak meninggal ke memasing kalau terbangun mamai mamai tengah malam nampak bantal peluk pocong tu? Amboi dah cukup berani ka hangpa?


Silap haribulan.. Pocong kat sebelah pun dia tak perasan ni dok ingat bantal peluk dia jugak. Gamaknya ada ka yang sanggup jadikan bantal pocong ni teman tidur.. Ternyata yang macam tu forever alone hahahaha


Walaupun kami suka tengok filem seram & baca kisah seram tapi tak tergamak pulak nak simpan menatang tu walau hanya bantal dalam rumah. Tak berapa nak elok kot bagi kita orang Islam ni. Punya banyak bantal macam2 jenis bentuk yang comel & cecantik pocong jugak hangpa nak.. Tak sabaq nak kena kafan ke camna? hehehehe


Tak tau kat mana jual bantal pocong tu.. Jangan ada yang dok tanya pulak satgi. kang kami pulak memocongkan diri tak cukup tanah kot hangpa nak lari. hehehehe Try la google kot2 ada juai kat china ke mana... tak sure la pulak.

Moral of the story..yang ada ahli keluarga sakit jantung hope jangan la simpan dalam rumah. Kang ada yang tinggal kenangan..

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com