TOLONG JANGAN MINUM KOPI TENAGA PLUS DR AZIMUTH WAKTU MALAM

18.9.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

TOLONG JANGAN MINUM KOPI TENAGA PLUS DR AZIMUTH WAKTU MALAM. Sekarang ni memang menuntut saya buat kerja extra dari sebelum ni kan.. Yelah, nak kumpul duit untuk bayar kos guaman yang tinggi tu. Memang la ada saya minta sumbangan juga tapi saya sendiri pun tetap berusaha mencari sebanyak mungkin dana dari usaha sendiri. Tak boleh nak harap 100% bantuan dari orang lain.

Kopi Tenaga Plus Dr Azimuth
Kadang2 1 hari sampai 6 entri saya tulis.. Selain review di blog saya, saya juga jadi penulis upahan dia blog lain. Kadang2 ada orang minta saya tulis artikel di blog mereka pun saya buat juga. Pendek kata apa saja kerja penulisan yang berbayar memang saya buat la... Tu dia.. kerja sungguh ni. Kerja opis dulu pun tak sekuat ni katanya hahahaha. 

Serius walau orang nampak duduk depan pc & menaip jer.. Tapi tetap penat walau kudrat tu nampak macam tak bekerja sangat kan. Perah otak spin tahap level 5 ok cari idea nak mengarang ni. Kadang kadang tu serius kerja banyak tapi badan rasa lemau, mata rasa nak pejam jer.. Bila jadi macam tu.. Mula la otak nak tepu. Fikir apapun dah tak boleh.. Sebab terlampau letih.

Pi mai Pi Mai tetap kena cari kopi la kalau tengah banyak kerja badan & mata tak bagi komitmen nak buat kerja. Pernah try kopi Tenaga Plus Dr Azimuth.. Memang boleh rasa kesan lepas minum. Dari rasa nak tidur terus mata jadi segar bugar. Bila badan rasa segar ni.. Otak pun jadi aktif. Tu yang boleh draft 5 - 6 entri sehari tu..

Memang membantu jugak la Kopi Tenaga Plus Dr Azimuth ni untuk blogger sepenuh masa macam saya ni. Bila mampu beri tenaga dia bantu jugak merangsang otak otak untuk lebih kreatif bila menulis hehehehe

Ambil waktu pagi memang membantu memberi kecergasan untuk bekerja. Nak2 lagi blogger yang buat servis penulisan review macam saya.. Otak kena fresh, mata kena segar & badan kena bertenaga baru idea menulis tu mencurah curah. Kalau saya ambil sekali sehari waktu pagi pun dah cukup bagi energy sampai ke malam. hehehe

Selain memberi tenaga, banyak jugak la khasiat lain dalam kopi ni.. Nama pun kopi herba kan. Herba ni memang banyak khasiat untuk kesihatan dalaman. Walau namanya kopi tenaga yang normally orang ingat lelaki je boleh ambil.. Tapi kopi tenaga plus formula Dr Azimuth ni dia unisex. Bukan la kopi untuk seksual.. Amboi dengaq seks tu terus terbayang cerita dalam kelambu. Unisex tu untuk lelaki & perempuan la.

  kopi ni juga boleh membantu untuk ; 

 ➠Membantu memberi Tenaga Zahir dan Batin
 ➠Membantu mengurangkan Stress
 ➠Membantu Menahan Lapar
 ➠Membantu Mengurangkan Sakit Sendi
 ➠Membantu Mengurangkan Kelesuan
 ➠Membantu masalah Asma /Lelah
 ➠Membantu Melancarkan Peredaran Darah
 ➠Membantu Aktifkan Sel Otak (Sesuai untuk pelajar untuk menghafal)
 ➠Meningkatkan Metabolism
 ➠Membantu Melambatkan Proses Penuaan
 ➠Boleh Diambil Pesakit Gastrik 

Kopi ni adalah kopi Arabica yang di campurkan herba. Rasa dia memang ada kelainan sikit selain mempunyai khasiat herba yang baik. Antara bahan yang terdapat dalam kopi ni adalah

campuran herba
kopi Arabica
guarana
goji
ginseng
habbatus sauda
gingko
halia.

memang kopi ni boleh di minum bila bila masa tapi kalau rasa nak tidur awal jangan minum waktu malam la. hahaha.. kang terkebil kebil sampai subuh pulak. Melainkan memang nak overnight boleh la ambil waktu malam. Manatau kerja shift malam ke kan.. Elok sangat la ambil kopi ni. Kau berjaga la macam nenek nenek si bongkok tiga, siang mengantuk malam berjaga. hehehehe. Sebab tu tajuk entri mention jangan minum waktu malam.. Takut ada yang tak berniat nak berjaga tapi terambik waktu malam masa tengok drama tv.. Kang tak boleh tidur masalah jugak. Nak2 yang bekerja waktu pagi. Subuh sapie dah nak kena keluar rumah tu..

Rasa kopi ni sedap juga. Ada juga sikit rasa rasa herba dia tu tapi tak ada lah kuat sangat. Manis dia bukan tahap diabetes la. Lebih senang paham memang kurang manis tapi Tak payah letak gula atau krimer dah. Rasa dia ngam ngam untuk kesihatan. Just buka sachet tuang dalam cawan, campur air panas atau air suam. Kacau & minum jer..

Sebab dia dalam bentuk sachet (paket) kalau nak bawa kemana mana pun senang, terutama yang bekerja. Bukan paket dia macam guni beras susah nak angkut kesana sini katanya.. hehehe.

Bila dah minum kopi dari produk Dr Azimuth ni kita nak tau jugak kan sapa la orangnya, apa kepakarannya. Bukan apa lambakkan produk minuman kesihatan di pasaran ada founder memang bukan ada kepakaran dari bidang tersebut. Cuma repack jer produk letak brand & mengaku founder kan. 

Tapi apa yang saya baca tentang Dr Azimuth ni..  Nama sebenarnya Dr Abdul Aziz bin Azimullah Beliau merupakan pakar terulung nutrisi, Terapi Naturopati, Naturophatic Dermatology, Terapi Komplementari & Islam, Ahli New York Academy of Sciences. Boleh baca tentang New York Academu Of Scienes kat >> SINI <<

Beliau juga adalah Pengasas Entrepreneurs Development Instutute Sdn Bhd, Biosaintis, Pakar Kesihatan & Kecantikan Holistic Antarabangsa, Pengasas Dr. Azimuth Bioherbal Beauty & Health Therapy Centre, Pemegang Amanah islamic-world.net, Pemegang Amanah Khalifah Institute, Presiden Persatuan Ummah Cemerlang Malaysia, Naib Presiden Persatuan Kebajikan Kampucea, Mantan Ahli Jawatankuasa Penasihat Persyarikatan Bumiputra di Jabatan Perdana Menteri.

Rumusan formula produk Dr Azimuth adalah hasil kajian beliau dengan Biosaintis Jepun ynag pertama kali di Malaysia khas untuk kulit Nusantara. Rangkaian produk Dr.Azimuth adalah daripada alam semulajadi ini dijamin berkualiti tinggi dan mendapat pensijilan halal oleh Halal Malaysia bebas daripada bahan kimia terlarang.

Jadi boleh nak ambil produk Dr Azimuth ni tanpa was was kan? Bagi yang memang menuntut kerja yang lebih dari 8 jam sehari perlukan kecerdasan sepanjang melakukan kerja boleh la try.


Berminat nak cuba produk ni boleh hubungi :
 CALL/ WHSATSAPP : 014 3030639 (WAN) 

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com