MASIH INGAT CIKGU SHIDA YANG POPULAR DENGAN VIDEO MIMING DULU? DIA KEMBALI LAGI DENGAN VIDEO TERBARU

21.10.17 Suria Lekatlekit 2 Comments

MASIH INGAT CIKGU SHIDA YANG POPULAR DENGAN VIDEO MIMING DULU? DIA KEMBALI LAGI DENGAN VIDEO TERBARU. Sapa ingat cikgu shida yang pernah jadi fenomena dengan video miming dia dulu? Ala.. seorang cikgu sekolah rendah yang banyak buat video miming yang kadang2 macam annoying juga tu. Masa dia tengah popular pernah di tawarkan berlakon dalam satu telefilem tapi satu tu je drama dia berlakon. Nampak cikgu shida walau pandai berlakon dalam video2 miming dia tapi bila di beri peluang berlakon depan camera agak kaku jugak.

Tadi secara tak sengaja ternampak posting cikgu shida share video terbaru dia.. Ingat ada la video miming terbaru ke hapa rupanya cikgu shida dah berubah konsep. Dia mula buat video masakan. Channel youtube dia tak silap CIKGU SHIDA in the kitchen. Yang saya tengok tadi video dia memasak gulai taucu ke hapa..

Ni video terbaru cikgu shida masak gulai tauchu opah katanya. Adik adik yang nak belajar masak boleh tengok

Wah cikgu shida lepas ni jadi selebriti chef media sosial la pulak kan? Sapa kata I haters cikgu shida.. I sayang tau cikgu shida sebab tu I suka bagi cikgu shida publisiti kat blog ni. hehehehee

Walaupun dulu cikgu shida kata dia tak suka memasak & buat kerja rumah.. Semua mak dia yang buatkan tapi tu la manusia boleh berubah. See.. cikgu shida sekarang dah suka masak ok! Tapi tak sure cikgu shida masih bujang ke atau dah berpunya. Nanti den try beramah mesra dengan cikgu shida. Kalau solo lagi.. Boleh la abang2 masuk jarum. Manatau berjodoh ke kan. hehehehe

Apapun semoga cikgu shida berjaya dengan konsep baru video yang di hasilkan. Moga jadi viral macam dulu yer sebab saya rasa konsep baru ni lebih sesuai la dengan imej & usia cikgu shida. Kalau dulu serius rasa annoying tapi untuk video memasak ni, Sesuatu yang baik so boleh je kita support. Tapi tengok tadi still ada video miming terkinja kinja lagi. Hahahahahaha..

Jadi kalau korang nak tengok video terbaru cikgu shida kat dapur boleh search kat youtube CIKGU SHIDA in the kitchen yer. Ada juga video education yang maybe sesuai untuk kanak kanak.

Apapun cikgu shida.. Welcome back. Hope selepas ni video2 cikgu shida bukan berunsur hiburan yang sangat tidak sesuai dengan imej & kerjaya cikgu tapi lebih berilmiah. Insya Allah yang baik kita support. Simple!!

2 comments:

  1. do follow blog nih..

    nak viral kita kena tahan telinga, mesti muka seposen... tapi salute la kat cikgu Shida nie, mmg cikgu yang muka slamber...uwaaaa

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com