MOCHA HAZEL BUKAN SUPPLEMENT KECANTIKKAN TAPI MINUMAN YANG MEMPUNYAI KHASIAT UNTUK KECANTIKKAN KULIT

17.10.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

MOCHA HAZEL BUKAN SUPPLEMENT KECANTIKKAN TAPI MINUMAN YANG MEMPUNYAI KHASIAT UNTUK KECANTIKKAN KULIT. Kat sini sapa suka kacang Hazel.. Ok ok.. tak payah jawab la. Lambat pulak. hehehe. Kacang Hazel antara kacang yang boleh tahan jugak la kan harganya. Tapi nak kunyah - kunya kacang ni lenguh jugak rahang kan? Tapi memikirkan khasiatnya tu.. Rasa macam elok juga di ambil.


Kacang Hazel ni sebenarnya sangat bagus di ambil untuk mereka yang berniat menurukan berat badan kerana rendah lemak. Selain menjadi sumber protien, Ia juga mengandungi banyak serat yang baik untuk membantu pencernaan. Sangat penting ok benda ni bagi mereka yang nak berdiet. Sistem pencernaan kena bagus baru berat badan senang turun. Yang mana masalah membuang tu.. Boleh la try kacang Hazel ni ok!

Sekarang ni kacang Hazel di pelbagaikan dalam bentuk produk makanan & minuman contoh macam Minuman Mocha Hazel ni. Bila di formulasikan dalam bentuk serbuk minuman ni jadi mudah nak ambil selain rasanya yang sedap. Tak payah  la kau nak blend2 buat jus ke hapa dah.. Kalau beli Mocha Hazel ni.. Kau bukan sachet tuang dalam cawan campur air kacau minum terus. Tak ke mudah kerja kau senah.. Den tau kau pun busy mengalahkan Siti Nurhaliza kan.. Takde masa ko nak buat semua tu.


Mocha Hazel ni bukan saja sedap di jadikan minuman harian malah dapat membantu dari segi kecantikkan juga sebab khasiat dalam bahan bahan yang di gunakan untuk menghasilkan minuman Mocha Hazel ni memang banyak kebaikkan untuk kulit. Mesti kau suka kan.. dengar pakej mencantikkan sekali ni.. Kebetulan jer bahan di gunakan tu memang ada khasiat untuk kecantikkan kulit tapi sebenarnya dia bukan supplement kecantikkan ok! Dia adalah produk makanan/minuman jer.. Tapi bila di formulasikan dengan bahan bahan yang memang ada khasiat untuk kulit sebab tu dia jadi istimewa berbanding produk minuman yang lain...

 Antara bahan yang terkandung dalam Mocha hazel ni adalah.. 

➧ Kurma
➧ Hazelnut
➧ Olive leaf - Untukkulit
➧ Vit C - Untuk kulit
➧ Rice bran - Untuk kulit
➧ Applephenon untuk kulit
➧ Soya isoflavone - Menambahkan susu badan

 Antara kebaikkan Mocha Hazel ni untuk kencantikkan kulit adalah 

➛ Moist
➛ Melambatkan penuaan
➛ Mencerahkan
➛ Menyegarkan

Serbuk minuman Mocha Hazel ni dia dalam bentuk sachet tau.. So senang la nak bawa kemana mana terutama bekerja. Boleh minum bila bila masa.

Rasa minuman ni agak pekat tapi tak pahit & tak jugak rasa terlalu plain. Dia ngam ngam rasa dia. Senang faham dia memang sedap la. Kalau dah sedap tu bermakna semua cukup hehehehe. Susah sangat nak explain kan.

Boleh di ambil seisi keluarga yang berumur 1 tahun keatas. Bawah setahun tu tak payah bagi la.. Yang tu belum putus susu katanya.


Cara pengambilan dia.. 1 sachet pagi & 1 sachet malam. Kalau sedap sangat nak ambil lebih pun tak ada masalah.. Suka hati kau la jah.. Duit kau. Kau nak minum 3 kali sehari pun sapa kesah. Takdenya istilah overdose ke hapa.. dia bukan supplement atau ubat.. Sekadar produk minuman sahaja. Sama je macam kau minum air lain.. cuma tak payah la over sangat kau minum setiap sejam 1 sachet. Kadang2 benda yang berkhasiat pun kalau di ambil berlebihan boleh memudaratkan. Berpada pada la kau nak minum tu. Jangan rakus sangat ok! hehehehehe

Cerita dah panjang.. Mesti semua dok tanya kat mana boleh beli Mocha Hazel ni. Tak guna juga cerita bagai nak rak tapi tak tau nak beli kat mana? Zaman sekarang tak payah nak menapak kemana mana nak beli apa2.. Hangpa tekan2 order je satgi sampai depan pintu.

Kalau berminat nak dapatkan Mocha Hazel ni boleh hubungi :


 Whatsapp : 011-10824656 
 Facebook : Cikgu Feeda 
 Facebook : Feeda Yusof 

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com