ARTIS BARU YANG KACAK TERPACAK TAPI MASIH SINGLE, ANDI BERNADEE

14.11.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

ARTIS BARU YANG KACAK TERPACAK TAPI MASIH SINGLE, ANDI BERNADEE. Lama tak gosip2 pasal retis kat blog lekatlekit ni kan.. Sesekali men'Jemah' kan diri apa salahnya. hahahaha... Sekarang banyak artis baru yang lahir dari media sosial. tak kurang juga jutawan2 produk yang nak jadi retis.. walau bakat tu.. ehem hem.. je tapi sebab depa berduit kan. Setakat nak keluarkan single & buat promo guna modal sendiri.. celah gigi je. Tapi yang ehem hem. tu kita tak payah la nak bagi promosi free.. depa mampu dah buat marketing dengan modal jutaria katanya.

Andi Bernadee

Meh kita highligt sikit retis baru yang berbakat besar even berbadan kecil macam Andi bernadee. Mungkin ada yang kenal dengan bintang baru kelahiran Smule ni. Dia ni memang mula2 di kenali dari smule kemudian rezeki dapat jadi artis rakaman & dah ada single terbaru.

tak semua bakat dari applikasi social media macam ni so so aje.. Macam Andi Bernadee ni.. dia mempunyai vokal yang memang mantap & bonus sebab dia mempunyai rupa jugak. So pakej dia agak lengkap cuma perlukan Tuah & promosi untuk di kenali supaya boleh pergi jauh.

Tak tau la apa tema posse ni dengan penyapu hahaha.. Andi Bernadee

Actually tak nak la tipu.. Memang saya kenal budak Andi Bernadee.. Last jumpa budak ni raya haji lepas sempat la bertandang kat rumah dia. Tapi bukan sebab tu saya puja puji dia.. Dari pandangan peribadi yang melekat lekit ni.. Dia memang ada talent untuk jadi seorang penyanyi. Maybe sebab mak dia pun suka & pandai menyanyi walau bukan penyanyi. hehehehe

Bagi yang baru nak kenal dengan penyanyi baru kacak terpacak Andi Bernadee ni boleh follow dia di

Fanpage : Andi Barnadee

Atau nak tengok video single Andi Bernadee boleh tonton di youtube

Atau nak tengok video terbaru dia nyanyi lagu Tak Tun Tuang yang viral baru baru ni.. Boleh tonton kat sini

Dia antara pelapis baru yang harus di beri peluang untuk menyerlah dalam industri seni. So kat sini saya nak mohon sokongan dari semua untuk mengundi Andi Bernadee.. Untuk Artis Hot Radio & Digital Untuk Hotfm Top Hot 2017.


Cara mengundi adalah..

1. Klik https://www.hotfm.com.my/top-hot-2017/?v=1

2.  Pada ruangan Artis Paling Hot Radio & Digital (Penyanyi Lelaki Hot 2017) & (Penyanyi Baru Hot 2017) Cari nama Andi Bernadee.. Tick pada column & clik undi. Rujuk tutorial gambar di bawah


Hope semua dapat support & undi Andi Bernadee ok.. Apapun dia masih single. Jangan ada gegadis yang meletop ovari pulak yer hahahaha

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com