ASMAK BABY CARE, PRODUK PENJAGAAN BAYI PALING SESUAI NAK BUAT HADIAH

22.12.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

ASMAK BABY CARE, PRODUK PENJAGAAN BAYI PALING SESUAI NAK BUAT HADIAH. Kat pasaran memang banyak rangkaian produk penjagaan bayi ni memang boleh pilih je. Ada yang kekal dari anak pertama guna brand yang sampai anak bongsu.. Ada orang suka mencuba cuba berbagai brand untuk lihat kelebihan dan kekurangan sesuatu produk tu.


Bagi spesis ibu yang suka bereksperimen ni.. Meh sini nak kenalkan kat hangpa satu brand produk baby care ni. Kalau sebut dengar semua terbayang minyak angin je kan. Dulu memang terkenal dengan minyak Asmak Mujarab tapi sekarang Mereka dah memperluaskan perniaagaan mereka dengan mengeluarkan produk Asmak Baby Care.

Untuk rangkaian produk Asmak Baby care ni.. Ada 5 item dalam 1 set. Item item tersebut adalah..

⎆ Bedak baby
⎆ Losyen Baby
⎆ Mandian Baby (Top to toe)
⎆ Baby Essential Oil
⎆ Sevenis Hair Oil


Kelebihan produk ni adalah.. di datangkan dalam satu set yang lengkap. Dari mandian hinggalah ke penjagaan kulit & rambut. Senang tak payah nak beli loose item katanya. Sangat sesuai di jadikan hadiah untuk saudara mara atau kawan kawan yang baru melahirkan anak.

Nak lebih lengkap.. Beli sekali dengan Sevenis Hair Oil, Minyak Herba Asmak Mini & Bedak Asmak Mini. Yelah.. baby kecik2 ni kadang2 kembung perut la, ruam lampin la, ruam susu la. So, boleh la bagi rawatan awal kat rumah.



Berminat nak cuba produk Asmak Baby Care ni boleh hubungi 

 Whatsapp : 012 5586734 
 Blog : Asmak Baby Care 

Yang berminat nak jadi stokis atau Agent boleh hubungi nombor yang sama yer

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com