BANTAL BUSUK, KOTOR & BERDAKI CUCI DENGAN DELOURVA JE

12/11/2017 10:47:00 AM Suria Lekatlekit 0 Comments

BANTAL BUSUK, KOTOR & BERDAKI CUCI DENGAN DELOURVA JE. Sapa yang ada anak anak.. Mesti ada bantal busuk kan?Alah.. korang sendiri pun sampai beranak pinak ada bantal busuk lagi. Walaupun namanya bantal busuk tak semestinya tak perlu cuci & perlu kekalkan segala peta air liur basi, daki & bau kepam dah berpuluh tahun tu. Jangan macam tu yer.. Kang effect masalah kesihatan pulak.


Anak saya banyak jugak dengan bantal2 hiasan dia selain bantal busuk & soft toys macam bear & macam2 watak kartun lagi. Nak2 sekarang kalau nak tidur semua dia nak ada dengan dia. Masa tidur elok.. Masa siang semua jadi bahan lenjan & mangsa buli dia. Ada satu bantal tu sampai berdaki, kepam & penuh macam macam sisa kotoran. Memang kena selalu cuci selalu.

Tapi sekarang tak jadi masalah dah nak cuci bantal2 atau soft toy budak shahila yang kusam, kepam, berdaki bagai tu.. Dulu yelah.. Dah la susah nak tanggal daki daki tu.. Nak rendam dalam clorox pepaham je kang habis luntur warna dia. Dah tak comel toys & bantal budak shahila..

Sejak guna produk pencuci Delourva ni.. Memudahkan kerja kerja mak nak Ooi.. Contoh nak basuh bantal berdaki macam kat gambar bawah ni...


Mak just spray sikit stain remover & rendam sekejab dengan air & serbuk pencuci delourva. Lepas tu campak dalam washing machine biar je dia sental semua. Spin, angkat & jemur. Putih bersih macam baru Nak Ooi... Tak caya tengok gambar yang mak ambil dengan camera mak tanpa flash & auto mode je. Ni bukan tipu.. Tipu dosa ok!


Jadi para ibu bapa yang ada ramai anak kecik.. anak bersekolah.. Sedang elok hangpa guna rangkaian produk delourva ni. Tak lama lagi sekolah nak buka.. baju sekolah budak ni tak kira apa warna pun.. Confirm berdaki kat leher.. lengan.. terpercik sambal la.. jatuh & kotor.. makan calit kat baju. Tak susah dah.. Guna serbuk pencuci delourva ni.. settle.


Saya pernah share pengalaman saya cuci karat pada baju guna rangkaian produk delourva sebelum ni. Boleh baca kat sini ➞ TENGOK APA DAH JADI DENGAN BAJU NI LEPAS CUCI GUNA SERBUK PENCUCI DELOURVA 


Macam mana hangpa nak dapatkan produk ni? Tak susah pun boleh hubungi :


 Facebook : Sabun Basuh baju Sekolah 
 Call / Whatsapp :  018 989 8686 

JADI MAK MAK TAK PAYAH MENANGIS MEMBERUS SEKUAT TENAGA LAGI. RENDAM & TERUS CUCI DENGAN PRODUK DELOURVA

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com