INI CARA ANDA MEMBANTU SAYA MENGUMPUL RM44K UNTUK MEMBELA DIRI KERANA DI SAMAN RM3JUTA

12/10/2017 10:41:00 AM Suria Lekatlekit 1 Comments

INI CARA ANDA MEMBANTU SAYA MENGUMPUL RM44K UNTUK MEMBELA DIRI KERANA DI SAMAN RM3JUTA. Assalammualaikum & selamat hari minggu Uolls.. Mesti ramai yang tak melekat kat rumah hari ni.. Mak bapak time ni maybe sibuk nak sediakan keperluan sekolah anak anak tahun depan la kan. Hari Ahad la boleh bawa anak anak pergi beli semua keperluan sekolah. Tapi takpe la.. Maybe yang tak kemana mana tu boleh la luangkan sedikit masa membaca entri nan meminta minta ni kan.. hehehe


Yang biasa ikuti blog & follow saya kat Facebook tu rasanya dah sedia maklum kan pasal kes saman keatas saya dengan tuntutan saman sebanyak RM3juta tu.. Ramai yang tumpang menangis sama sama bila dengar RM3juta.. Saya pun dah berbaldi airmata menangis tapi setakat menangis je memang tak menyelesaikan masalah. Kena usaha la juga untuk terhindar dari di muflis dengan beban hutang RM3juta tu. Sebab tu la saya gigih juga cari duit untuk ambil lawyer membela diri yang belum terbukti bersalah ni.

Saya tahu kadang kadang kita minta sumbangan jer.. Orang nampak kita macam harapkan derma je. Sebenarnya ada beberapa kerja yang saya buat untuk menampung kos guaman saya.. So dengan servis yang saya buat ni kalau korang nak bantu melalui tu pun boleh. Antaranya..

Saya ada membuat servis review & iklan di blog saya lekatlekit.com. Sekiranya anda ada produk atau servis untuk di perkenalkan melalui penulisan review di blog boleh la email kepada saya

Email : lekatlekitgurl@yahoo.com

Saya juga ada menjual Kuih bulan halal & homemade tapi bukan saya buat. Saya edarkan sahaja. Memang setakat ni feedback pembeli berpuas hati dengan harga & rasanya.. Berminat untuk membeli kuih bulan boleh hubungi saya






Sekarang ada promosi YES beli 5 pcs percuma 1 Pcs. Free Postage untuk semenanjung Malaysia

Whatsapp : 0172429610
Facebook : Suria Lekatlekit

Selain tu kalau anda rasa nak menyumbang untuk tabung kos guaman saya sebagai sedekah jariah sumbangan boleh di buat melalui

Maybank Account : 162795008709 (Nursuria)

Boleh merujuk Posting ini di facebook

Selebihnya saya perlukan Doa dari semua. Sekiranya anda mengenali anak anak yatim atau anak anak tahfiz atau mana2 orang alim.. Mohon minta mereka tolong doakan saya semoga Allah permudahkan urusan kes saya di mahkamah, Semoga Allah permudahkan urusan saya mengumpul dana bagi mencukupkan kos guaman saya & semoga Allah memberi keajaiban & kemenangan kepada saya. Saya tidak berkemampuan dari segi material tapi Insya Allah kekuatan yang Allah anugerahkan ini saya akan terus guna dalam perjuangan saya. Terima kasih atas doa2 & bantuan semua pihak.

SAYA JUGA PERLUKAN BANTUAN DARI MANA2 INDIVIDU BERPENGARUH, NGO, AHLI POLITIK, DERMAWAN, HARTAWAN, ISMET ULAM RAJA, ABDUL WAHUB... BANTULAH SAYA. ORANG2 POLITIK TU DEKAT DEKAT PILIHANRAYA NI TAK NAK KE BANTU SAYA? TANYA JER...

1 comment:

  1. Ya Allah, saya suka kek bulan ! Ok, nanti saya contact okay ~

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com