CARA MUDAH BELAJAR LUKIS PELAN GUNA AUTOCAD DAN 3DS-MAX

1/22/2018 09:46:00 AM Suria Lekatlekit 0 Comments

CARA MUDAH BELAJAR LUKIS PELAN GUNA AUTOCAD DAN 3DS-MAX. Autocad ni dulu saya selalu tengok kakak saya guna masa dia study sebab dia ambil Kejuruteraan Elektrik & elektronik. Kadang2 curi curi try juga nak design pelan kononnya guna autocad. Yang penting keinginan untuk belajar tu ada walau tak ada guru nak ajar masa tu. Disebab tak ada guru & saya tak sambung belajar ke peringkat yang lebih tinggi maka.. Saya memang tak tahu la nak guna perisian Autocad ni untuk design pelan apa apa.


Bagus tau kalau anda yang minat lukisan kejuruteraan ni belajar melukis pelan guna autocad sebab skill tu sangat mahal zaman sekarang. Manalah tau boleh design rumah sendiri atau ambil servis design rumah orang lain. Disitu dah boleh menghasilkan sumber pendapatan. Cuma korang perlu ada minat & kesungguhan jer.. Takpe tak belajar kat mana mana IPTA atau IPTS pun sebab skill ni boleh belajar di mana mana pun. Nak nak lagi zaman sekarang semua informasi di hujung jari.


Jadi kalau korang yang ada minat dalam bidang lukisan kejuruteraan ni tak belajar menggunakan perisian AUTODCAS DAN 3DS-MAX. Tak tahu kat mana nak ambil kelas untuk belajar.. Meh sini baca rapat rapat sikit. Saya nak bongkarkan rahsia belajar menjadi pengguna MESRA AUTOCAD.


Bagi yang berminat nak jadi pengguna mesra AUTOCAD dan 3DS-MAX Mesti nak tau mesra macam mana tu? Ok meh sini nak explain sikit maksud mesra AUTOCAD dan 3DS-MAX.. Mesra yang di maksudkan adalah bila kau dah suka & minat AUTOCAD ni auto kau saya happy setiap kali buat kerja kerja melukis pelan menggunakan aplikasi ni. Takde la stress & rasa benda tu sesuatu yang susah.


Nak rasa benda tu senang & enjoy bila kita buat kena la belajar caranya.. Nak belajar cara mudah guna AUTOCAD dan 3DS-MAX ni korang boleh sertai kelas ni.

Sedikit info berkenaan kelas Autocad & 3DS-MAX ni..

☛ Kelas ni di hadkan maximum untuk 4 orang student sahaja dalam satu masa. So tak ramai tenaga pengajar senang nak focus pada pelajar.

☛ Membantu anda untuk mahir dalam menggunakan Aplikasi Autocad dan 3DS-MAX dengan mudah.

☛ 90% pembelajaran adalah secara pratikal.


Apa yang best lagi tentang Kelas Autocad & 3DS-MAX adalah..

➟Ada Group coaching khas untuk anda. Segala soal dan jawab boleh di bincangkan di group tersebut

➟Di ajar dengan Teknik yang mudah, praktikal dan berkesan untuk kuasai ilmu autocad dan 3ds-Max.

➟Pembelajaran tidak terhad kepada sukatan pembelajaran sahaja. teori berdasarkan buku, praktikal berdasarkan pengalaman.

 ➟Tenaga pengajar mempunyai pengalaman 5 tahun berkerja dalam industri pelukis plan dan pereka hiasan dalaman.


SEPANJANG SESI INI ANDA AKAN DIDEDAHKAN DENGAN:

✒ Kaedah Belajar Asas Autocad dengan mudah
✒ Tools dan Shortcut untuk membuat design
✒ Kaedah Buat Design yang Simple dan Cepat
✒ Kaedah Menggunakan TEMPLETE dan LIBRARY yang di berikan untuk memudahkan dan mempercepatkan design.

Berminat untuk sertai kelas Melukis pelan menggunakan AUTOCAD DAN 3DS-MAX ni boleh hubungi/layari :

 Whatsapp : www.wasap.my/60132020320 


Atau sekiranya anda berminat untuk menggunakan servis mereka untuk Design pelan pun boleh. Mereka menyediakan perkhidmatan seperti:


♜➧ Lukisan pelan 2D rumah dan bangunan (Pelan Lantai, Pelan Bumbung, Pelan Siling, Laluan Saluran PenyamanUdara, Pandangan sisi, Tangki Septik, Laluan sanitari dan saluran air, susun atur perabot,lukisan elektrik dan lukisan terperinci

♜➧ Perkhidmatan Hiasan Dalaman

♜➧ Lukisan Ubahsuai, Lukisan Hiasan Dalaman & Lukisan Gambaran Akhir (As build Drawing)

♜➧ Lukis Semula Pelan

♜➧ Pandangan 3D Perspektif Untuk Dalaman dan Luaran Rumah atau Bangunan

♜➧ LukisanElektrik (Cable Layout, Single line Diagram, Schematic Drawing & Electrical Diagram)

Jangan risau harga masih boleh di runding mengikut budget anda. Untuk maklumat lanjut boleh hubungi :

☎ En.Sazli : 013-2020912
☎ Pn. Shazeera : 013-2020320

✉ E-mail to : szdesign2020@gmail.com

✏ Fb pages : Sz Design Studio

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com