RAKAMAN VIDEO ISSEY & SABRI YUNUS TROLL ISU JANTINA SAJAT DALAM RANCANGAN BINTANG MENCARI BINTANG

1/29/2018 10:48:00 AM Suria Lekatlekit 0 Comments

RAKAMAN VIDEO ISSEY & SABRI YUNUS TROLL ISU JANTINA SAJAT DALAM RANCANGAN BINTANG MENCARI BINTANG. Eden ni bukan la follower rancangan realiti TV sangat. Kadang kadang tertengok secara tak sengaja. Malas nak adjust area TV untuk channel lain.. Tengok je la TV apa yang clear katanya. Almaklum la rumah den takde piring esterok mahupun melanggan NJOI ke hapa jauh sekali berani pasang Antena Parabola kat Malaysia ni.. Kang ke dalam pulak kami anak beranak kan.


Semalam sesambil nak tunggu tertido selepas selepas urusan2 wajib tu.. Tengok juga rancangan bintang mencari bintang. Masa tertengok tu Giliran Issey buat persembahan.. Artis jemputan dia semalam Sabri Yunus. Seronok juga bila Otai Lawak bergabung dengan pelawak baru atas pentas dengan loghat kelate demo hok pekat tu kee.. Tu dia tetiba lekatlekit jadi orang kelantan. Bukan apa kena practice tak lama lagi kena pergi kelantan. kekekeke

Tak tau apa tajuk persembahan depa tu.. Tapi memang terkejut juga la Isu Jantina Sajat jadi Troll dalam persembahan depa tu. Siap JAKIM tu kena sarcasm juga tu. Bermula dari pantun Issey yang bertanya sajat lelaki ke perempuan dalam Loghat kelantan. Lepas tu di balas Sabri Yunus.. Katanya kalau semua masalah dia nak kena selesai baik dia jadi menteri hahaha.  Lepas tu dia tambah lagi dalam bentuk pantun balik mempersoalkan Sajat lelaki ke perempuan. Di balas dengan pantun Issey katanya nanti dia jumpa sajat dia tanya sendiri. Lepas tu sabri yunus pulak balas pantun.. katanya kalau dapat jawapan esok, tak payah tunggu sebulan lagi. Hahahahaha. Nak senang paham hangpa tengok je la rakaman episod semalam kat video kat bawah ni..


Gila semua terlibat dalam Isu Jantina sajat ni kena Troll termasuk JAKIM yang pernah keluarkan kenyataan akan umumkan keputusan Jantina sajat sebulan lagi.

Gila berani.. Erkk.. kalau Troll orang macam tu kat TV tak kena saman yer. Den sarcasm dalam blog pun kena saman ni pulak retis yang buat macam tu. Pengaruh Artis & stesen TV ni rasanya lagi besar dari blogger picisan macam lekatlekit.com ni kan.. hehehehe

Tapi depa retis so backup pun kuat berbanding den ni hanya ikan bilis sahaja. Orang nak buli pun senang ye dak.. Alolo.. siannya den. hahahaha

Apapun memang persembahan Issey & Sabri Yunus semalam agak menghiburkan. Apapun Good luck untuk semua peserta rancangan bintang mencari bintang musim ni. Kalau minggu depan tertengok lagi den bagi la komen hahahaha

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com