GAMBAR BABY BOY NORA DANISH & NEDIM YANG SANGAT COMEL

22.2.18 Suria Lekatlekit 2 Comments

GAMBAR BABY BOY NORA DANISH & NEDIM YANG SANGAT COMEL. Alhamdulillah.. Terbaca perkhabaran pelakon comel & cantik Nora Danish dah selamat melahirkan anak hasil perkahwinan keduanya bersama Nedim. Bagus depa ni tak payah nak buat press conference nak tunjuk muka anak bagai.. Terus share kat IG jer..


Almaklum la retis kan.. Memang la ramai peminat tak sabar nak tengok gambar baby depa. Tak retis la kalau tak ada orang kesah dia nak beranak ke hapa kan? retis wajib la ada ramai yang ambil kisah pasal kehidupan mereka. Kau suka ke tidak.. tetap benda tu dah jadi lumrah untuk yang bergelar public figure. Sebab tu hangpa kena pikiaq dulu sebelum menjebakkan diri dalam kancah glamour.. Bersediakah anda untuk di skondeng luar & dalam? hehehee

Tadi ternampak kat Ig Nora Danish & suami mula berkongsi gambar baby boy mereka. Kalau dah mak bapak pun sama cantik sama padan.. Keluar produk tu Comel juga la kan. Mana tumpahnya segak kalau tak pada anak kan? Lagipun baby semua comel takde yang buruk pun.. Anak kucing pun comel inikan anak manusia yang Allah jadikan sebaik baik ciptaanNya..

Mesti hangpa yang tak layan IG tu nak tumpang tengok jugak kan? Ok ok.. kami paham hangpa tak dak account IG so terpaksa la tengok kat blog kami kan? Meh la layan sekeping dua gambar Baby Boy Nora Danish & Nedim ni.. Mesti ramai yang Melting katanya..




Kan? Cheq dah habaq cheq tak tipu.. Memang comel baby nya.. Apapun semoga Baby boy mereka membesar menjadi anak yang soleh. Semoga membesar dengan sihat & bahagia. Semoga dengan kehadiran cahayamata menjadi pengikat kasih sayang mereka hingga ke akhir hayat.. Amin.

Tahniah kepada Nora Danish & Suami atas kelahiran cahayamata yang sempurna sifatnya. Selamat berpantang & selamat bersedia dengan makcik makcik bawang yang maybe akan pertikaian macam macam masa berpantang nanti hehehehe.

2 comments:

  1. Alhamdulillah tahniah untuk NeNo..

    ReplyDelete
  2. Baby semuanya comel kan? Tapi baby ND ni memang hensem lahhh

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com