PEREMPUAN KEBAYA MERAH ITU DUKUN

4/02/2018 02:13:00 PM Suria Lekatlekit 0 Comments

PEREMPUAN KEBAYA MERAH ITU DUKUNTu dia.. baru baru ni viral pasal rakaman perempuan kebaya merah yang meronggeng tetengah malam buta kat tetengah jalan. Kecoh satu alam maya dok kata dia hantu kebaya merah.. Alih2 satu malaysia kena game. Tak tau minah mana la dok buat prank macam tu kan.. Dalam celah celah baru reda isu video perempuan kebaya merah.. Muncul lagi sorang pulak perempuan kebaya merah. Katanya dia akan keluar pada 5 April ni. Jaga jaga hangpa semua...

Sabaq jangan ada dok buat benda benda syirik & khurafat pulak dok gantung segala bagai tangkal untuk elak di ganggu hantu kebaya merah.. Ni bukan hantu kebaya merah tapi ni Dukun kebaya merah katanya.

Hangpa kecoh sangat kan teringin nak tengok filem DUKUN ni. teringin nak rasa keseraman & kengeriannya takhkala menonton. Haritu orang tak bagi tengok gigih hangpa curi download punya nak tengok.. Sekarang dah lulus tayangannya selepas 12 tahun jangan lupa pi tengok pulak.

Dia punya hashtag tu yang tahan.. Kemain dia mengambil kesempatan katanya. hahhhaa #PerempuanKebayaMerah

Akhirnya.. Filem yang telah di sejuk bekukan selama 12ahun mendapat pelepasan untuk tayangan. Mesti lega produser, pengarah, pelakon - pelakon filem tu kan.. Mana tau selepas 12 tahun, Box Office ke kan..

Tapi Malangnya walau filem tu di lepaskan untuk tayangan tapi sebelum ni filem tu dah terlepas di serata alam maya. Even orang kata filem dukun yang di share kat internet ni bukan full movie tapi starting ending & jalan cerita orang dah tau. Kalau den pun tak berapa rasa nak pergi menonton kat pawagam dah. Sebab rasa dah tak surprise sangat nak tunggu dari babak ke babak. Kalau hangpa rasa nak pi tengok lagi ke filem tu? Tanya jer.. hahahah

Tapi at least penat lelah semua yang terlibat dalam filem ni terasa juga la berbaloi bila akhirnya filem ni dapat di tayangkan di pawagam ye dak. Tapi bila melihat klasifikasi filem ni cuma PG13 rasanya banyak yang dah kena potong ni. Ikutkan filem ni rasanya perlu klasifikasi 18SG hahahaha. Mungkin babak babak yang menganggu sensitiviti keluarga watak utama yang di adaptasi dari kisah seseorang tu di potong kan.. Takpe la. Kita kena hormat perasaan keluarga mereka.

Orang dah bagi betis nak peha pulak.. Ok la tu dia bagi tayang jugak dari tak dapat tayang langsung kan. Orang kata tak boleh buat spekulasi apa apa tunggu je la di tayangkan 5 April nanti & kita baca komen komen penonton yang pergi menonton kat pawagam.

Kalau den dah tengok haritu macam filem ni bocor kat internet.. Malas dah la nak tengok lagi. Baik tengok filem Thailand 3 Am part 3. Sebab Part 1 & 2 den follow filem ni. Memang best.. Dalam filem 3 Am ni ada 3 cerita seram pendek & memang best 3 AM part 1 & 2 tu.. Hope part 3 ni pun best jugak la. Macam biasa tunggu keluar dalam bentuk dvd je.. Tu pun kalau ada rezeki jumpa dvd filem ni.. Ah lang nun je banyak sekarang. Original makin susah dah nak jumpa. Kalau ada pun mahal mengalahkan rega ikan.. hahahhaa

Apapun filem DUKUN ni antara filem terbaik melayu.. Memang sesapa rasa nak pergi menonton boleh pergi. Bukan level level cerita seram yang pernah di terbitkan Metrowealth ok.. Yang bila orang tengok rasa nak marah bukan seram hahahaha. Jangan marah tuan Mejar.. I masih menanti filem terbitan Syarikat U yang boleh I puja puji hingga ke langit biru..

Apapun yang dah tengok online masa filem ni bocor haritu nak repeat lagi kat pawagam tak salah. Support filem tempatan yang best apa salahnya.. ye dak

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com