AYAM GOLEK MANTOP FRESH & FROZEN UNTUK ORANG KLANG

5/21/2018 10:05:00 AM Suria Lekatlekit 0 Comments

AYAM GOLEK MANTOP FRESH & FROZEN UNTUK ORANG KLANG. Salah seoarang penggemar ayam golek ni adalah laki den.. Semalam pun baru makan ayam golek tapi dia je la makan. Tak ambil la sekor. Ambil 1 part je sebab laki den sorang je nak makan. Tapi saya tahu bukan suami saya sorang je suka makan ayam golek ni malah ramai lagi penggemar ayam golek.


Mana tahan katanya.. Dok torgolek golek atas pemanggang.. Seksi memang menggugat nafsu serakah. Dasar manusia bernafsu buas katanya. Tengok ayam golek pun rasa nak terkam & gigit2 peha, dada.. dia kan. Bila dah dapat tu rakus dia jamah tak pandang dah kiri kanan. Sedap sangat lahai ayam golek ni..


Ayam golek ni tak sama macam ayam panggang ok.. Walau nampak cara pembuatan & masak dia macam seakan akan ayam panggang tapi bahan perapan & rempah ratus yang di gunakan sedikit berbeza dengan ayam bakar. Cara panggang dia pun tak sama. Ayam golek ni memang di golekkan atas bara api sampai masak. Lagi tak masak lagi tu dia dok bergolek & bergelek kat situ. Normally ayam golek ni ada rasa manis2 sikit. Warna dia pun kemerah merahan macam awek lapar cendol kekekeke.

berita baik untuk orang klang yang sangap ayam golek.. Ada satu tempat ni dia jual ayam golek cuma setahun sekali je. Kalau tak rebut peluang merasa ayam golek ni kena tunggu tahun depan pulak untuk cuba. Waktu bulan puasa je dia jual ayam golek ni tau. Kalau setahun sekali jual ni confirm special dia punya ayam golek kan.


Lokasi mereka dekat Depan Masjid As syarif Meru. Ada khemah bawah pokok besar & ada ayam sedang tergolek golek atas pemagang tu la dia. Satu lagi lokasi gerai mereka adalah dekat di Meru klang berhadapan dengan RHB bank.


Tengok orang sentiasa berbaris nak dapatkan ayam golek mereka ni Insya Allah sedap la tu. Selalunya benda sebab ni akan dapat promosi dari mulut ke mulut tu yang kadang2 tup tup tak menang tangan tokei dia nak siapkan order.

Kalau kat dua lokasi saya bagitau tadi, mereka memang jual untuk bulan puasa tapi untuk dapatkan Ayam golek Frozen.. Ada je sentiasa bila bila masa. Erkk.. jangan tak tau mereka sediakan ayam golek frozen ok balik korang golekkan saja untuk masak. Dah siap perap dengan semua bahan bahan. Atau nak buat majlis makan makan boleh juga buat tempahan ayam golek dengan mereka. mereka juga menerima tempahan.


Harga dia pun tak mahal Ok. Seekor berharga RM19 yang dah siap masak la tapi kalau yang frozen sebekas RM7.50 untuk separuh bahagian ayam & beserta sos dia sekali. Mahal ke? Mahal lagi ayam cik keni roges tu kan? Ni satu family boleh merasa!

Penghantaran untuk setakat ni kat area klang sahaja. Caj penghantaran mengikut lokasi. Tu kena deal dengan tokei dia la kan. Tapi kalau tokei dia jiran korang maybe takde caj untuk kos penghantaran la. Baling jer masuk rumah dah sampai hahahhaa.

Jadi orang klang.. Jangan telah air liur je. Kalau teringin cepat la ke lokasi yang saya bagi tadi untuk menikmati Ayam golek sedap ni. Yang luar klang kalau nak beli sanggup datang klang pun apa salahnya ye dak? Bukan kata khas untuk orang klang jer.. Tapi sebab lokasi dia di klang, so maybe orang klang la target pembeli dia.

Sapa yang tengok video ni di siang hari jangan buka puasa pulak ok. kekeke

Berita baik sesiapa yang nak tambah pendapatan dengan menjadi Agent Ayam Golek ni pun sedang elok la tokei dia tengah mencari agent agent untuk memperluaskan jualan ayam golek mereka.

Sebarang tempahan, pertanyaan atau berminat nak jadi Agent Untuk ayam Golek ni boleh hubungi :

 Call/ Whatsapp ☏☛ 0176444358 amir 
 Call/whatsapp ☏☛ 0123278067 faezah 
 facebook ☒☛ norfaezah abas 

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com