INFO MENARIK TENTANG BEG TANGAN BERJENAMA BIJAN

6/27/2018 09:25:00 PM Suria Lekatlekit 2 Comments

INFO MENARIK TENTANG BEG TANGAN BERJENAMA BIJAN. Trending terus Bijan hari ni. Apa ingat bijan yang tabur atas roti atau minyak bijan ke? Ni BIJAn bukan sebarang BIJAN.. rakyat marhaen macam kita mati hidup semula pun belum tentu merasa BIJAN ni ok..


BIJAN yang hangat di perkatakan sekarang adalah BIJAN yang menjadi jenama beg tangan yang di miliki oleh Isteri bekas perdana menteri Malaysia. Ia termasuk dalam barang rampasan. Bagi kita orang biasa ni.. Memang tak pelik la tak pernah dengar jenama BIJAN ni kan. Mana mampu beb..

Tapi di sebabkan ia antara jenama Beg tangan mewah yang di rampas.. Tak pepasal kita semua tahu kewujudan Beg tangan mewah berjenama Bijan ni. Kau gelak pun.. Rega dia kau mampu tulis je bukan mampu bayar ok!

Mesti ramai nak tahu apa yang buat Beg Tangan Jenama BIJAN ni mahal tahap nirrojim. Ni fakta menarik yang maybe hangpa nak tau tentang Beg Tangan Jenama BIJAN ni

• Setiap rekaan dikatakan akan hanya ada beberapa unit. pendek kata eklusif la
• Setiap unit pula boleh direka dengan lebih spesifik berdasarkan kehendak pelanggan.
• Diperbuat daripada kulit buaya yang berkualiti tinggi.
• Boleh ditambah dengan hiasan seperti batu permata dan perincian lain yang mahal dan eksklusif.
• Diperbuat dengan tangan (handmade) oleh mereka yang berkemahiran tinggi.
• Klien yang berminat mahu dapatkan beg tangan bijan mesti buat temujanji di butik Bijan.
• Harga setiap unit boleh mencecah ratusan ribu sehingga ke jutaan ringgit.

Info Tambahan Jenama Bijan:

• Sebelum mereka beg tangan, jenama Bijan lebih dikenali sebagai pembuat pakaian lelaki (menswear), minyak wangi dan aksesori.
• Hanya beberapa tahun kebelakangan ini Bijan mengeluarkan beg tangan wanita.
• Bijan terkenal dengan prinsip memfokuskan produk mereka kepada 1% populasi dunia (yang pastinya terdiri daripada golongan elit, kerabat diraja dan pemimpin tertinggi dunia).
• Cara yang betul untuk sebut jenama Bijan ialah “Bi-Jhen”.

Sumber Asal : Mary Ani

Cuma den tengok design je lebih kurang Hermes Birkin jugak kan? Maybe taste empunya beg ni macam tu kot.. Apapun, den memang tak mampu. Mampu tengok dari kejauhan.. jangankan nak miliki nak cium bau pun tak mimpi. hahahahaha

P/s : kalau den kaya.. Gamaknya apa den nak buat koleksi. Handbag macam tak berapa taste je nak kumpul..

2 comments:

  1. yE KE KENA TEMPAT, MACAM pernah tengok ada jual kat Selayang mall je, nak minta kat hubby untuk birthdaya tahun ni, dia mesti beli punya!

    ReplyDelete
  2. Seronok betul jika nama BIJAN diterbalik susunan dari belakang ke depan ia akan menjadi NAJIB. :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com