UCAPAN ELFIRA LOY DARI MEKAH UNTUK SUFIAN SUHAIMI DI AJL JADI KONTROVERSI

2/04/2019 10:51:00 AM Suria Lekatlekit 1 Comments

UCAPAN ELFIRA LOY DARI MEKAH UNTUK SUFIAN SUHAIMI DI AJL JADI KONTROVERSI. Semalam berlangsungnya AJL.. Anugerah Juara lagu. Den tak sempat menonton dari mula sampai habis. Sebabnya.. Awal tu keluar dinner dengan Family dari kedah kat Ahmad's Kitchen. Balik tu baru buka TV tengok je la persembahan yang mana sempat. Tengah tengok tak sempat habis pun.. Dah ngantuk maka membawa diri membuai mimpi. Apa yang dapat den komen AJL 33 semalam tu tak berapa semak la sebab tak ada penaja yang tergedik gedik & interframe nak jual produk atas stage bagai. Mujur lahai tahun ni AJL di taja Samsung & KFC kan?

Bagun pagi.. bersepah la orang update pasal AJL ni. Oo.. rupanya abang Pian menang persembahan terbaik yer semalam. Terselit juga kontroversi di celah celah kemenangan bila bekas tunang dia Elfira Loy memuat naik doa & ucapan untuk abang Pian ni. Doa Elfira semoga abang pian menang di AJL 33 agar benda tu dapat mengubat penderitaan & kekecewaan abang pian. Katanya Elfira sekarang berada di Tanah suci Kota Mekah..


Ada yang kata Elfira Loy yang tak boleh move on. Dah kawen pun sibuk nak buat ucapan untuk bekas tunang bagai. Ada yang ok.. Tak salah pun dia nak doakan kebaikkan untuk bekas tunang even antara mereka putus sudah kasih sayang kan? Tapi ntah napa den nampak ucapan tu macam something sangat.. Mungkin yang tersirat tu Elfira nak habaq kat abang pian.. dah la tu pian. Tak payah nak frust lelama sangat. Enjoy your life. Aku pun dah jadi bini orang.. hang tak move on lagi ka? Terima je la hakikat kita memang tidak di takdirkan bersama.. sehati serta sejiwa... bla.. bla.. dot.. com..


Lain orang baca maybe lain pemahamannya. Tapi apa tujuan Elfira memuat naik ucapan untuk Sufian Suhaimi tu dia jer tahu. Tapi bagi den takde isu apapun kalau laki dia tak terkesan & bulan madu dia tak jadi spoil dengan perkara tu. Sebab kalau di pandang dari sudut yang positif ia cuma satu ucapan & doa untuk kebaikkan sesama insan. Cuma tu bila hangpa tu sejenis retis & menjadi perhatian ramai benda benda macam ni akan berlaku. Macam macam spekulasi akan muncul.. So tak boleh la semua nak salahkan netizen. Netizen ni manusia yang ada macam macam ragam & perangai. Kalau tak nak jadi kontroversi elakkan buat perkara yang boleh jadi kontroversi. Simple kan?

Sebab semalam tak tengok dari mula sampai habis.. Jadi pagi ni sesaja la tengok update dari blog blog lain tentang keputusan penuh AJL 33 semalam. Bagi hangpa yang terlepas menyaksikan AJL 33 Semalam keputusan adalah seperti di bawah..


Apapun tahniah kepad semua pemenang. Bagi yang tak berjaya tahun ni cuba lagi next year yer... Pada Sufian Suhaimi & Elfira Loy bertabahlah yer. Biasa la lumrah hidup sebagai retis. Kena terima. Jangan pulak nak saman netizen pulak. Walau apapun netizen yang menaikkan & boleh juga menjatuhkan seseorang retis. Setakat benda macam ni rasanya dah jadi lumrah dunia artis so enjoy je. Semuanya sementara jer...

1 comment:

  1. Tahniah buat semua pemenang dan semua yang masuk AJL33 tu.
    Rezeki dia dapat persembahan terbaik. Moga makin terbuka luas lagi rezeki dia lepas ni.
    Perkara yang dah lepas biarlah berlalu.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com