GOSIP

7/07/2009 10:54:00 AM suria lekatlekit 0 Comments

Wei korang tau tak?? mesti la Uolls tak tau kan?? sabtu lepas aku melawat teman2 kat zoo negara.Apsal zoo negara skang makin lama makin hampeh jer...

Tak payah gi Zoo.. kat opis aku dah macam zoo.. ada buaya longkang, murai ronggeng & cipan buncit

Takde apa saja je jalan2 dengan "S". Tapi bukan aku nak cita sal zoo.. saja je gimik.

aku pun tak tau nak caption apa.. kuikuikuikui

Aku rimas la kat ofis tak abis - abis dok gosip aku dengan "S".Memang la kitorang rapat Uolls tapi apa kena mengena ngan dorang."S" nampak macam stress.Bila dia stress aku pun stress... Mana tak nya aku kat ofis dah takde perisai nak tepis mulut2 longkang.Awatnya kalau kitorang nak teman tapi mesra pun.

Ha kau!! Murai2 ronggeng ngalah mulut mami jarum

Aku tak ganggu personal sapa2 kat ofis ni.. dorang nak skandal ke nak tergolek ker nak comolot ke.. lantak la.masing2 hal.. jaga la.Tau niat dorang bergurau tapi berpada2.. Jangan keterlaluan dalam bergurau hal personal orang.maybe bagi aku ko cakap je la apapun mak bedah, aku still nafikan.Buat bodoh.. betul tak betul aku cakap tak jer...

talk 2 my pussy cat doll... No komen! (Cara menjawab gosip ala2 artis gitiew)

Tapi "S".. he's not like me.Dia funny but sensitive skit.. Bab personal dia terlalu perahsia & tak suka orang amik tahu apa dia buat.sapa2 pun camtu even me.. Macam mana aku rahsiakan x-bf aku selama 5tahun ni.. camtu gak aku tak suka orang lain tahu sal aku dengan "S".

Uwakakakaka.. kami suka cipta kontroversi tapi tak suka orang gosip!

Ntah la.. aku tak suka nak cakap sebab aku tak suka orang lain tahu.Erkk... kalau camtu sal tulis dalam blog!Blog takpe banyak yang baca tak kenal pun.Kantoi!

Terus posse sorok muka dalam baju Uolls..

"S" kita akan macam biasa... teruskan apa yang bermula sampai masing2 naik muntah tengok muka masing - masing.This i promise U.. I'm still with U as wat ever u wan me to be.huhuhuhu...

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com