BLOGGER CUBA BUKTIKAN NABIL TERANIAYA

11/16/2010 02:03:00 AM suria lekatlekit 7 Comments

baru tadi dapat comment dari Jejaka Terhangat tengan entry aku Gelang Ac Mizal.. Punca Nabil Comolot dengan Qasha. Katanya gambar Nabil comolot Nabil cuma superimpose..

Jom lihat apa yang cuba di buktikan blogger ni.. Maybe boleh di terima oleh logik akal.. Namun yang pasti Tuan Empunya Badan & Allah saja yang tahu

Ini adalah gambar bercium yang di dakwa si superimpose
 ^
^
^
^
Bahan rujukan adalah gambar ini untuk di buat perbandingan dari telinga nabil

Telinga Nabil yang sebenar


garisan di telinga Nabil cuba di tunjukkan pada gambar ini dikatakan berbeza. Memang nampak perbezaan skit dan di katakan di gambar Bukan Nabil di cuping atas ada teknik tampalan atau "kekaburan. Uolls semua mari kita belek - belek sejenak sambil menggunakan kepala otak bukan kepala lutut untuk mencari kebenaran. Jika benar fitnah maka.. Ampunkan kami Nabil yer. Kami hanya orang awam yang membuat liputan melalui media & mencari bahan untuk berblogging jer.. Bak ayat skema artis.. Inilah harga yang perlu di bayar sebagai seorang artis. So, terima je la dengan tabah yer.

Hasil siasatan ini di senduk dari blog : Mr J

7 comments:

  1. baguslah ada yang tampil dengan bukti ni, tak baik pitnah orang tau, kalau ikut hukum kena sebat oooooo. orang yang berprasangka pun dapat dosa jugak.

    ReplyDelete
  2. betul x betul x dpt di pastikan.. Itu cuma satu siasatan blogger.. Apapun yg benar, akan terserlah kebenarannya. So, kita cuma sebarkan apa yg patut jer

    ReplyDelete
  3. Betul tu hanya Allah je yang tahu.. kita blh menipu sesama makhluk tp xde seorang manusia berjaya menipu Tuhan

    ReplyDelete
  4. bukan nabil lah tu.. itu cuma ada pelanduk iras serupa... biasalah bila dekar iras maka gamabr si iras itu menjadi "money" untuk menmjatuhkan ..

    ReplyDelete
  5. emmm...sekali pandang mmg nmpak sgt mcm nabil...tp xtau la kan...hanya tuan punya badan yg lh tau...

    tp sebab kan kes ni DeQdEq dah x minat lg kt Bang Bil...sian Bang Bil..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com