3 BENDA YANG TAK BOLEH BUANG MERATA RATA

12/02/2010 08:01:00 PM suria lekatlekit 16 Comments

Kali ni Lekat lekit nak anjurkan satu KEMPEN.. bukan contest atau segmen.. Takde penaja mahupun hadiah. Kempen ini di beri nama  
SILA BANGUN DAN BERDIRI ATAS KERUSI SAMBIL CAKAP SAYA PRIHATIN.

Panjang tajuknya kan?? Dari keperihatinan Puan Melekit kat sini aku nak senaraikan 3 benda yang tak boleh buang merata rata


1. SAMPAH

2. NAJIS

3. ANAK / BAYI

Anda prihatin jom join kempen melekit ni. Tulis je apa saja yang berkaitan ke prihatinan anda dengan menggunakan tajuk SILA BANGUN DAN BERDIRI ATAS KERUSI SAMBIL CAKAP SAYA PRIHATIN. Kempen ni di tag pada semua yang membaca entri ni tak kira apa bangsa, agama mahupun dimana saja korang berada.

Nota Pelempang : Pehal lak tetiba buat kempen, kan?? Takde apa saja jer Uolls.. aku kan jenis suka baca paper online then banyak sangat gejala - gejala kurang sihat sekarang ni.. (even aku pun bukan la baik sangat) So, sesaja nak tengok respon korang. Kalau korang sudi join kempen ni nak share or tinggalkan link kat comment entry ni pun boleh. Nanti aku skodeng yer..

16 comments:

  1. nice entry..tapi, gambaq taik geli..haha ;)

    ReplyDelete
  2. DeQdEq nak join la....walaupun xada sambutan tp DeQdEq ttp nak join...skrg2nya leh buat satu entry lagi kt blog kan...cik lekik tunggu yer esk...

    ReplyDelete
  3. thanks deqdeq..
    tomato itu sebenarnya tabung berbentuk taik jer

    ReplyDelete
  4. cik lekik sememangnya kreatif...ader je idea dia kan....mlm nih dh tak larat nak mengarang....nak blog walking jer....jd esk DeQdEq akn siapkan assignment nih...heheh

    ReplyDelete
  5. takde la deqdeq.. bila banyak rehat, otak mula la pk macam2.. kalau keja dulu. kadang2 tak tau nak tulis apa kat blog sbb dah letih sgt

    ReplyDelete
  6. bgs la mcm tuh.....sekrg2nya, otak masih ligat berkerja...bila kerja xada masa nak fikir benda lainkan...sbk dgn keje je...pegi keje, balik, tido, esk buat benda yg sama lagi....dok ulang la mcm tu...

    ReplyDelete
  7. pastu kalau update berkisahkan tmpt keja.. elok juga la resign kt situ..

    ReplyDelete
  8. hehhehe...sbb kita dok pikir keje je....mcm tu la jadinya..jd ker kata nak keje balik?

    ReplyDelete
  9. niat di hati tu memang nak keja balik.. tp blom ada rezeki lg kot

    ReplyDelete
  10. cekla join yang ni!
    support Uolls!

    ReplyDelete
  11. yezzaa...DeQdEq join kempen nih....berjaya jadi yang pertama lagi...http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2010/12/sila-bangun-dan-berdiri-atas-kerusi.html

    ReplyDelete
  12. dah join kempen ni.. http://shatoomanbudakkampung.blogspot.com/2010/12/sila-bangun-dan-berdiri-atas-kerusi.html

    ReplyDelete
  13. cma cahut cabaran!

    http://shiemacma.blogspot.com/2010/12/sila-bangun-dan-berdiri-diatas-kerusi.html

    check it out

    ReplyDelete
  14. sahut cabaran..
    http://langkahanharapan.blogspot.com/2010/12/sila-bangun-dan-berdiri-atas-kerusi.html

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com