Entry Penyertaan Blog List Dauspozi.com

12/28/2010 10:06:00 PM suria lekatlekit 0 Comments

 

sekarang blog list Dauspozi dibuka untuk para blogger, tak kiralah blogger baru ke, blogger lama ke, blogger kaya mahupun blogger miskin. So saya blogger merempat bleh ker join?? Kekekeke.. Mestilah boleh. Mari menjawab soalan yang di beri..
  • Dari manakah korang kenal blog Dauspozi.com?
  • Hasil Blogwalking.. clik punya clik.. then sampai ter clik blog Teruna suci.. semak entri beliau then jumpa segmen ni kemudian clik link rujukan yang di beri seterusnya berkenalanlah saya dengan blog Dauspozi. Tapi tak kenal rapat2 lagi.. Baru jeling - jeling & senyum - senyum jer. :) 
  • Kenapa korang nak join blog list Dauspozi.com?
  • Untuk memeriahkan lagi blog saya sekaligus menambah kenalan di antara blogger. Dan statement yang tak tipu punya adalah untuk meningkatkan jumlah PV & traffic. Semua blogger pun camtu. Tipu la kalau cakap tak, kan?? 
  • Apakah tujuan sebenar korang menulis blog?
  • Tujuan sebenar adalah sebab minat menulis, mengarang, menaip & mahu penulisan saya jadi pembacaan orang lain untuk di nilai demi mempertingkatan mutu & keunggulan saya dalam penulisan blog. Sungguh tak tipu ni. 
  • Siapakah 3 blogger yang menjadi sumber inspirasi korang?
    Blogger yang menjadi sumberi inspirasi saya sebenarnya banyak sebab setiap blogger & setiap entri yang saya baca adalah berbeza setiap hari. Setiap blogger juga adakalanya membuat kupasan yang menarik, dan kadang2 tidak. So, setiap blogger pada setiap hari kualiti penceritaan mereka tidak consistent sangat. Kadang - kadang bagus & menjadi sumber inspirasi saya & kadang - kadang entri yang sekadar lepas batuk di tangga atau lebih senang asal update jer. Tapi atas syarat saya senaraikan juga blogger yang sering menjadi rujukkan & inspirasi saya iatu Ben Ashaari, Rasa Hati & Kucing terbiar dot com.
Okies selesai sudah soalan yang diberi.. Kalau korang rasa berminat nak join segmen ni sila clik : Dauspozi

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Review berbayar dan harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com