MARI KITA LIHAT SIAPA YANG KENA!!

1/04/2011 09:33:00 PM suria lekatlekit 0 Comments

Tu dia buah dadu jatuh kelepuk kat blog http://bilatergigithalia.com/. Maka dia la yang kena?? Kena apa cik lekit yang lagi gagah perkasa... Kekekekekekeke!

Setiap kali bertambah follower selepas seratus Lekit akan announce kat entri follower yang kira bertuah la. Contoh dari follower ke 100, 200. 300 Dan yang terkini dah genap 400. So, mangsa yang terlekat di follower lekit ni namanya Aiman. Nama blog dia sedikit unik Bila tergigit halia... Tak berapa pasti makna tersirat & tersurat tapi kalau makan tergigit halia memang rasa hampeh even Halia tu baik untuk kesihatan.

Aiman terpilih untuk menerima award comot dari melekit ni.. Tak kisah la nak tampal kat blog or tak tu terpulang just entri ni je. Macam biasa tu memotivasikan diri sekaligus menyimpan sebagai kenangan. Apapun thanks Aiman & semua yang sudi follow blog melekit ni.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Review berbayar dan harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com