TANGMO NIDA MASIH HIDUP?

5/23/2022 10:03:00 AM suria lekatlekit 0 Comments

TANGMO NIDA MASIH HIDUP? Sehari dua ni kembali kecoh cerita tentang Pelakon dari Thailand Tangmo Nida yang sebelum ni dah di sahkan mati dan mayatnya di temui dalam keadaan menyayat hati. Kalau nak cerita kronologi kes Tangmo Nida ni memang panjang hangpa boleh google sendiri la. 

Cuma penuh FYP kat tiktok tentang akaun Instagram Tangmo Nida yang katanya sebelum ni dah di tutup oleh pengurusnya kembali aktif dengan update terkini yang mengugut untuk membongkar segala kebenaran yang orang tak tahu. Ada satu konten tu kata rakan baik Tangmo menerima mesej dari akaun Tangmo mengatakan dia belum mati. Maka warganet Malaysia, Thailand & Indonesia mula tertanya tanya.. Adakah benar Tangmo belum mati.

Masih misteri siapakah yang mengaktifkan semula akaun tangmo dan mengaku tangmo masih hidup. Dan apakah kebenaran yang bakal di dedahkan. Semua detektif netizen dari 3 buah negara tengah siap siaga nak menyiasat tu. Hehehehe..

Yer.. Tangmo bukan sedara mara kita tapi lumrahnya hidup apa saja yang menjadi isu hangat sudah pastinya ramai yang ingin tahu di samping beri pendapat dan pandangan. Tak adalah sampai mengabaikan tanggungjawab. Rata rata yang di ikuti sesuatu isu tu nampak macam 24jam tumpu pada isu tu padahal realitinya mereka hidup macam biasa juga menjalani rutin harian yang sama. Caption caption sarcasm tu kebanyakan bergurau je. Bini tak masak la apa.. tak adalah sebab tu. Kalau ada pun memang jenis tak kira apa isu pun dia memang pemalas.

Apapun yang follow kes kematian pelakon dari Thailand Tangmo nida ni teruslah ikuti. Nak tahu betul ke tangmo Nida belum mati? Wallahualam. Biasanya kes kes macam ni jarang yang mati tu tetiba tak mati. Ada la plot twist nya nanti.


0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Review berbayar dan harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com