1 HARI TAK UPDATE DAPAT 2 BE

20.1.11 Suria Lekatlekit 10 Comments

Kesihatan kurang memuaskan.. Tu yang bercuti juga 1 hari semalam tanpa update. Kebetulan lak time tu Broadband pun kena bar.. Ok sangat la. Sebab memang totally semalam 1 hari.. aku tido jer. Kurang selera makan buat badan jadi lemah & semakin letih. Perut lak sakit.

Hari ni on je blog.. check tabung nuffnang.. Dapat lagi 2 BE di samping 4 BE yang still running kat blog. Alhamdulillah tu pun rezeki dari Allah. Tak dapat tiket free dapat 2 BE, ok la tu kan?? Rezeki setiap orang tak sama, kan?? Thanks pada yang sudi jenguk blog melekit ni even sejak 2 menjak ni kesihatan kurang memuaskan buat aku kurang jejak sangat kawan - kawan dari blog lain. Insyaallah kunjungan akan tiba juga bila semuanya ok.

Thanks Nuffnang

10 comments:

  1. waa.. tahniah!!!
    lya baru dpt 1 BE j untuk thn baru ni :-(

    ReplyDelete
  2. utk 2 blog tu yg jd 2 BE tu.. kekekekkeke

    ReplyDelete
  3. tahniah lekit...rezeki anak tu...

    ReplyDelete
  4. ini bukan earning biasa ke?
    sebab klu BE ada tulis atas tu buffer earning....

    PS : Jom jadi VIP di Blog Kodet

    ReplyDelete
  5. taklah.. ni dlm kempen mCPM.. earning yg biasa tu sy tahu

    ReplyDelete
  6. wah..beruntung badan..tahiah abby..

    ReplyDelete
  7. kita pun dapat. tapi satu je lah

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com