1 HARI TAK UPDATE DAPAT 2 BE

20.1.11 Suria Lekatlekit 10 Comments

Kesihatan kurang memuaskan.. Tu yang bercuti juga 1 hari semalam tanpa update. Kebetulan lak time tu Broadband pun kena bar.. Ok sangat la. Sebab memang totally semalam 1 hari.. aku tido jer. Kurang selera makan buat badan jadi lemah & semakin letih. Perut lak sakit.

Hari ni on je blog.. check tabung nuffnang.. Dapat lagi 2 BE di samping 4 BE yang still running kat blog. Alhamdulillah tu pun rezeki dari Allah. Tak dapat tiket free dapat 2 BE, ok la tu kan?? Rezeki setiap orang tak sama, kan?? Thanks pada yang sudi jenguk blog melekit ni even sejak 2 menjak ni kesihatan kurang memuaskan buat aku kurang jejak sangat kawan - kawan dari blog lain. Insyaallah kunjungan akan tiba juga bila semuanya ok.

Thanks Nuffnang

10 comments:

  1. waa.. tahniah!!!
    lya baru dpt 1 BE j untuk thn baru ni :-(

    ReplyDelete
  2. utk 2 blog tu yg jd 2 BE tu.. kekekekkeke

    ReplyDelete
  3. tahniah lekit...rezeki anak tu...

    ReplyDelete
  4. ini bukan earning biasa ke?
    sebab klu BE ada tulis atas tu buffer earning....

    PS : Jom jadi VIP di Blog Kodet

    ReplyDelete
  5. taklah.. ni dlm kempen mCPM.. earning yg biasa tu sy tahu

    ReplyDelete
  6. wah..beruntung badan..tahiah abby..

    ReplyDelete
  7. kita pun dapat. tapi satu je lah

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!