ADA ORANG BENCI KER??

18.1.11 Suria Lekatlekit 4 Comments

Tak tau la sapa.. Tapi maybe dia dah benci kot dengan entri2 melekit. Tapi Lekit tak rasa down even follower tetiba terkurang satu.. Itu hak masing - masing. Maybe ada kesilapan yang Sang Lekit tak perasan menyakiti hati dia tu.. Apapun kalau ada tersalah secara tak sedar Lekit Minta maaf yer..

Semua tu small matter jer.. Tak menjejaskan mood nak berblogging pun. Biasa la manusia kadang - kadang kita melakukan sesuatu yang kita tak sedar mengundang kemarahan orang lain. So, teguran anda amat la Lekit hargai sekiranya kat mana2 Sang lekit terbabas. Di samping kehilangan Rakan follower yang Sang Lekit sendiri tak pasti siapa.. Masih ada yang sayang. Even dalam minggu ni takde update Alexa Rank tapi Lekit sentiasa memantau.. & setiap hari Angka Rank semakin berkurang & membawa kepada maksud.. Blog den semakin di terima la tu.. Yang terkini.. Jeng ..Jeng.. Jeng...

4 comments:

  1. nad pon ade sorg gak yg kuar..spe la org tu..

    ReplyDelete
  2. mcm mana buat yerh..
    Oppa pun pening nak setting..
    byk tutorial yang ajar tp Oppa kurang faham...

    ReplyDelete
  3. abby nak up lagi??? serikan dengan contest dan hadiah.. aku jamin, lagi up... Insya Allah... tahniah..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!