APA YANG MELEKAT LEKIT HARI NI??

31.1.11 Suria Lekatlekit 2 Comments

Kelas tajuk entri recycle tajuk blog jer kan?? Hari ni apa yang melekat lekit. Tengah melekat gambar dalam album dengan en hubby. Kekekekeke.. Tadi baru beli album. Lepas tu beli printer canon pixma 3 in 1. Hp 4 in 1 aku dulu telah berjaya di musnahkan oleh en hubby dengan jayanya. Padahal mula2 catriage je rosak. Konon pakar.. memang pakar perosak. Kan dah kena ganti balik printer. Kekekekeke

Pastu beli pc speaker.. Yang lama pun di jahanamkan dengan bangganya oleh en hubby. Tapi dia yang belasah dulu bila sampai umah. Lantak la.. Test print la gambar2 yang lama berlapuk dalam h.Disk ni. Better la aku print.. Nak harap gi print out kat photo shop maybe dia bermastautin terus dalam H.Disk je jawabnya. So, jimat masa & kos jugak.Arghh.. tak kisah la pasal qualiti..Lebih kurang jer aku tengok. Print guna glossy paper qualiti tak jauh beza pun.

Sebab hujan je sepanjang hari pergerakkan sedikit terbatas.. So, cuma ke lowyat jer beli benda2 alah tu.. Makan, windows shopping skit pastu balik. So tu je la aktiviti hari ni.

2 comments:

  1. hehe , ouh jln2 low yat ek . he :P
    akak dok kL ke ?

    ReplyDelete
  2. aha.. akak dok kl dik.. dh 5 thn kt sini.. nampaknya kt sini la kot sbb dh berjodoh dgn org sini. Tp akak org kedah je dik...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com