BE KURANG KREDIT BILA TAKDE MIDNITE UPDATE

30.1.11 Suria Lekatlekit 6 Comments

BE baru yang dapat nampaknya kurang aktif menabung bila sejak 2 menjak ni jarang sangat Sang Lekit update entri tengahmalam.. Kadang - kadang tak berupaya, Badan cepat rasa letih & mengantuk. Malam ni jer terbabas sikit. Tak tau la kenapa. Nak - nak lagi baru lepas menikmati mee hoon tomyam tengah - tengah malam.

Kempen mCPM berjalan di blog Lekit dari dulu after 12.00 am. Dulu ok jer berjaga sampai pagi buta sekarang bukan je cepat mengantuk tapi memikirkan keadaan haruslah di kurangkan berjaga malam juga. Bagus ubat yang di bekalkan buat Lekit mengantuk malam hari.. Sebab Aku amik ubat tu time malam jer. Kalau siang membedal ubat tu confirm la jadi mak dugong yang asyik membuta jer kan??

Di sebabkan masih ada 3 lagi BE berjuang.. Maybe lepas ni Lekit terpaksa guna strategi autopublish. Siang - siang buat entri untuk publish tengah malam bagi mendapat visitor tengahmalam. Haruslah di kumpul cerita2 hot untuk autopublish, kan?? kekekekekekekekeke

Tu cuma perancangan yang belum di putuskan lagi. Nak update siang2 hari pun sekarang macam kekeringan idea macam mana la nak simpan untuk autopublish tengah malam, kan?? Takpe la.. Kita kembali kembali Rezeki la. Kalau ada tu.. ada la. Yang penting usaha sedaya yang boleh. Di kesempatan tak tido ni elok la update sebab kempen BE tu pun sedang rancak menari nari kat blog ni. kekekekekekeke

6 comments:

  1. BE saya pun dah takde skunk ..
    Hua3~
    Makann pasirr ler jawabnye . ahaha :D

    ReplyDelete
  2. BE? tak pernah dapat pun? macam ne nak dapat ye?

    ReplyDelete
  3. UV mestilah maintain 100++ stp hari kata orang la.. tp memang btl pun. Selepas UV blog sy maintan 100 ke 200++ stp hr baru dpt BE.. BE ni bergantung pd nuffnang nak bagi

    ReplyDelete
  4. dasyat la cik lekit ni..byk nye BE, kite punya bru dpt 1 je BE..huhuhu...

    ReplyDelete
  5. kalau BE takdapat jugak... lpas ni nak meniaga goreng pisang la kat simpang rumah.... rasanya mcm lagi masyuk :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!