BEN ASHAARI ! MASIHKAH KAU INGAT ??

15.1.11 Suria Lekatlekit 8 Comments

http://www.benashaari.com/2011/01/segmen-ben-ashaari-masihkah-kau-ingat.html
Masih ingat.. Buat blog sebab memang minat menulis. 1st time buat blog memang dungu la sampai nak buat new post pun tak tahu tapi takde apa yang mematahkan semangat pun. Terus belajar & belajar. Sepanjang berblog takde apa pun yang datang buat aku putus asa.. Malah segala teguran & nasihat aku ambil dari sudut yang positif. Nak kata susah nak naikkan blog ni memang di akui tapi kunci kesenangan adalah usaha. Kena rajin cari jalan untuk ketengahkan blog. Berpokok pangkal dari kerajinan juga kalau tak.. takkan berjaya. Susah pula nak cerita sebab aku memang tak banyak pengalaman pahit dalam blog ni. Orang pertama komen di blog ni adalah Dakmuo. Blog yang aku follow hari ni adalah blog Angin Lalu

Selesai sudah syarat en BA.

8 comments:

  1. hai..sama2 kita berblog..
    mamat pun dah join segmen abg ben..
    jom2 baca..http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya dalam dunia blog..
    maju dan terus maju

    ReplyDelete
  3. eh cik lekatlekit.. cukup x 100 patah perkataan ni??? hehe

    ReplyDelete
  4. hamboi2... laju jek die join.. amboi.. pendek jek.. cukup seratus tak ni... hehe... yad'z nye kemain panjang agi.. huhu... telebih excited..ngeh3x..^^

    ReplyDelete
  5. yuhuu sis!kite mmg respek ngan sis sbb setiap n3 terbaru mesti kite terjah he3..

    ReplyDelete
  6. Perghhhhhh..
    Terbaek3.. *Ikut zizan..
    Blogger mesti punya jiwa kental kan?
    Yeah!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!