BEN ASHAARI SUDAH JADI BLOGGER MAJALAH

25.1.11 Suria Lekatlekit 6 Comments

Sempat terjah blog BA tadi.. wah tahniah BA dah keluar majalah RAPI untuk edisi Febuari. Sukanya!! Eleh kau lekit terlebih excited apsal?? Banyak lagi Blogger lain kuar paper majalah ko rilex jer.. apsal BA kuar majalah ko gedik lak??

Bukan apa makin popular BA maka kita pun nanti boleh tumpang populariti dia. Siapa lagi blogger yang prihatin pada blogger2 tepian longkang macam aku ni selain BA. Sebab tu aku suka kalau BA makin popular. Sebab dia memberi manafaat pada blogger lain.

Kalau blogger lain tu.. yang popular & glemer2 tu aku tak tau la apa bakti dorang untuk blogger2 tepian longkang ni sebab aku jarang ikuti & jarang lak dengar dorang macam BA yang membantu dari segmen2 yang di anjurkan. Sebab tu aku suka BA makin popular sebab aku percaya popularitinya akan di kongsi bersama penyokong beliau. Tahniah BA

6 comments:

  1. sangat setuju dengan pendapat kamu tentang BA. hihi. ;))

    ReplyDelete
  2. aha2! tumpang gembira utk abg ben. suka tgk dia keluar majalah. :D

    ReplyDelete
  3. salam ziarah dari UK

    kalau sudi, nak mintak tlg u vote(sblm midnite tonite)

    tlg vote utk MZ!

    ReplyDelete
  4. Yeker? Lama tak lepak blog dier..Nak cb luangkan masa la nanti..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com