BEN ASHAARI SUDAH JADI BLOGGER MAJALAH

25.1.11 Suria Lekatlekit 6 Comments

Sempat terjah blog BA tadi.. wah tahniah BA dah keluar majalah RAPI untuk edisi Febuari. Sukanya!! Eleh kau lekit terlebih excited apsal?? Banyak lagi Blogger lain kuar paper majalah ko rilex jer.. apsal BA kuar majalah ko gedik lak??

Bukan apa makin popular BA maka kita pun nanti boleh tumpang populariti dia. Siapa lagi blogger yang prihatin pada blogger2 tepian longkang macam aku ni selain BA. Sebab tu aku suka kalau BA makin popular. Sebab dia memberi manafaat pada blogger lain.

Kalau blogger lain tu.. yang popular & glemer2 tu aku tak tau la apa bakti dorang untuk blogger2 tepian longkang ni sebab aku jarang ikuti & jarang lak dengar dorang macam BA yang membantu dari segmen2 yang di anjurkan. Sebab tu aku suka BA makin popular sebab aku percaya popularitinya akan di kongsi bersama penyokong beliau. Tahniah BA

6 comments:

  1. sangat setuju dengan pendapat kamu tentang BA. hihi. ;))

    ReplyDelete
  2. aha2! tumpang gembira utk abg ben. suka tgk dia keluar majalah. :D

    ReplyDelete
  3. salam ziarah dari UK

    kalau sudi, nak mintak tlg u vote(sblm midnite tonite)

    tlg vote utk MZ!

    ReplyDelete
  4. Yeker? Lama tak lepak blog dier..Nak cb luangkan masa la nanti..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!