BERBLOG SAMBIL BERAK

12.1.11 Suria Lekatlekit 7 Comments

Keja gila!! Ni baru di kira sebagai blogger tegar. Sampa berak pun still dengan blog gitu. Sapa tu lekit?? Ni nak cerita la ni..

Aku ler tu.. Berblog sambil berak gitu. Kisahnya aku sedang ajar seorang adik gadis ni masukkan satu widget polls sambil aku berak. Yang best tu dia dengan aku dalam jamban. Sambil berak sambil la aku bagi tutorial kat dia macam mana nak buat polls tu. Kelas tak?? Mesti dalam hati korang fikir lekit dah jadi gila sebab blog then bleh pulak masuk jamban dengan orang yang dia sendiri tak kenal kan?? Yang budak tu pulak macam tak menyempat je nak belajar dengan lekit.

Memang aku tak tipu aku berblog dalam jamban sambil berak tapi bukan realiti dalam mimpi. Aduhai.. pelik betul mimpi aku kejab tadi. Tertido kejab tadi. Takde la lama lebih kurang 1 jam jer aku tertido. Boleh lak mimpi camtu. Pelik juga bila bangun. Nak - nak lagi mimpi berak.  Apa kes lak mimpi berblog sambil berak ni. Tak senonoh betul mimpi aku ni kan?? Macam something jer...

Apapun dont try this at anywhere ok! Jamban adalah tempat privacy.. Jangan nak berak secara berduet. Amatlah tidak senonoh gitu. kekekekekekeke

7 comments:

  1. hahhaha....sampai mcm tu sekali mimpi..ini mst tgh fikir apa agaknya sampaikan terbawa-bawa dlm mimpi...

    ReplyDelete
  2. hahhahaa...xsenonoh..buat nya terjatuh dalam jamban....hahha..yekkk!

    jom ciklekit kita dengar bloggerfm !

    ReplyDelete
  3. haha.lwk tol la.egat kan btol ke td.upenya mmpi..
    klw btol pon ok pe.mencabar ckit.hehehe

    ReplyDelete
  4. Ada org kata kalau mimpi 'membuang' maknanya nak jatuh sakit..tp abaikanlah..mimpi cuma mainan tido..

    ReplyDelete
  5. berak lam mimpi?..bau x?..huhu..rase bes?

    ReplyDelete
  6. yang pastinya, mimpi berblog adalah ciri2 blogger tegar... aku pun sma mimpi pasal blog jer..

    ReplyDelete
  7. yang pastinya, mimpi berblog adalah ciri2 blogger tegar... aku pun sma mimpi pasal blog jer..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com