BILA SIGNAL EDGE BW PUN TERBANTUT

14.1.11 Suria Lekatlekit 4 Comments

Tak tau la apa kes petang ni Berukban asyik signal EDGE bagi yang tak bapa paham.. Aku pun tak paham juga tapi kalau signal camni bermakna line sangat la siput sedut. Nak BW memang susah. Bukan tak nak balas kunjungan atau terjah entri2 terbaru korang tapi biasa la berukban.. Ada hari malasnya jugak.

Takpe la selama ni Maxis dah bagi the best service.. Sekali skala dia jadi camtu takkan la nak maki hamun pulak. Aku tak rasa faktor cuaca sebab selama ni pun tak kira hujan panas ok jer dengan Signal yang laju. Manusia pun kadang - kadang semput inikan pula sesuatu yang manusia sendiri cipta. So, takyah la nak blame sangat maxis. Kalau sampai berhari hari baru la nak komplen ke apa yang patut. Takat 2 3 jam accept la, kan??

Positifnya cik lekit yer sekarang. Entah lah sejak kawen ni perubahan demi perubahan berlaku. Maybe status tu kot mematangkan kita. Bila kita terikat dengan komitmen segala tindak tanduk kita lebih berlandaskan akal dari hati. Yelah bila terpaksa fikir banyak sudut, banyak pihak.. Kita tak boleh simply buat keputusan. Kalau nak fikir macam zaman bujang memang dah tak boleh. Maybe faktor - faktor tu jugak la mempengaruhi perubahan sekarang. Kalau ikutkan zaman solo aku ni jenis ego pun boleh tahan, degil & kuat juga la melenting. Lebih banyak ikut hati dari akal. Alhamdulillah.. Status isteri & faktor usia banyak mengubah apa yang buruk kepada yang lebih baik.

Aku rasa semua orang pun macam tu.. So kalau setakat Berukban demam sekejab tak payah lah hempas laptop or pc yer. Banyak2 kan bersabar. Tak kemana blog tu. Kekekekekekekeke

4 comments:

  1. sabar yer cik lekatlekit..
    tak ke mana blog tu..duk tang tu jgk :)

    ReplyDelete
  2. Janji ade berukban tuh~ SJ lagi la..terpaksa p merata tempat cari wifi free~ hahha

    ReplyDelete
  3. kiter pakai streamyx pun sama ...why..why tell me why..it should'nt be this way...kenkadang nak komen pun tak lepas...lagi plak yg mintak verification code tu...

    ReplyDelete
  4. sama la mcm kakD nak buat N3 pun terkemut2..b.band punya penangan..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!