BLOG MELEKIT TERPILIH UNTUK DI REVIEW TANPA PERLU BUAT ENTRI KHAS

23.1.11 Suria Lekatlekit 5 Comments

Selalunya segmen blog review ni mensyaratkan kita buat satu entri.. pastu follow penganjur segmen, letak banner kat sidebar & entri tapi.. Kali ni blog melekit di review tanpa perlu pun buat semua tu. Nak tau macam mana semua ni berlaku?? Apa yang di review pasal blog melekit?? Adakah dia cuba mereview blog paling tercomot di Malaysia atau Blog paling tercomel di Asia??

Kalau korang nak tau sangat macam mana blog melekit yang ala2 di pinggir longkang tersumbat ni boleh terpilih untuk di review tanpa perlu buat entri bagai.. sila terjah DISINI

5 comments:

  1. haip bee pun pernah review blog lekit tp lekit terlepas pandang kot!

    ReplyDelete
  2. hehe.. lekit.. gadis da cuba try buat transparent. tp xjd. xpe.. nti gadis cuba lagi.. dlu bley aje.. hurm

    ReplyDelete
  3. Mesti la kite bagi review free... khas untuk ahli-ahli bersekutu je...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com