BMW BATU MAYBE TANGGANG PUNYA

13.1.11 Suria Lekatlekit 5 Comments

Korang mesti tertanya apa salah BMW tu sampai di gelar tanggang atau lebih sinonim dengan gelaran anak derhaka, kan?? Entah lah.. Tak tau la dia derhaka kat sapa maybe tuan dia kot sampai di sumpah jadi batu.. Ha.. Lekit ko jangan nak propa lebih - lebih. Ko selalu bergimik dengan tajuk je.. cerita cepat kisah benar.. Ok.. ok.. nak cerita la ni

Kisahnya seorang artis di Beijing mengubah suai BMW nya kepada dengan batu bata mengambil tempoh setahun untuk proses pengubahsuaiannya. Cuma cermin jer tak de batu bata - bata yang lain semuanya di convert ke batu bata. Kereta BMW itu sepanjang lima meter, 2.15 meter lebar dan tinggi 1.6 meter serta seberat 6.5 tan


Sekarang ni pemilik BMW batu nak menjual keretanya pada harga £80,000 (RM383,652). Korang minat ker?? Boleh ke gerak or sekadar untuk jadi pameran jer?? Tayar pun guna batu bata ni.. huhuhuhu memang menakjubkan la kalau boleh bergerak. Agaknya kalau accident camna la rupanya keta ni ekk.

Macam - macam manusia ni.. Kadang kreativiti dorang melampaui batasan pemikiran. Tapi kalau setakat untuk di pamirkan keunikkannya.. sapa2 pun boleh buat kereta batu ni. Tapi kalau memang boleh bergerak di jalan.. Memang aku respek.

Rujukan (Kosmo) : Kereta BMW diperbuat daripada batu

5 comments:

  1. haha.
    kalau eksiden, takde pape la kot.
    XD

    ReplyDelete
  2. jom kiter wat beskal lekit..modal tak banyak mano...pakai batu kat jalanrayo tu jo.....kayo kito..lekit

    ReplyDelete
  3. huyo!shemart dan kacaks lg tuh.hehee

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!