BUKAN BLOG GAY OR JAMBAN

29.1.11 Suria Lekatlekit 7 Comments

Kenapa blog Lekit ni sinonim dengan bontot.. Asal bontot je jumpa blog melekit.. INI BUKAN BLOG GAY OR BLOG JAMBAN. Takde bontot di sini. kekekekekeke

Setiap hari sejak dari dulu setiap hari blog melekit tidak pernah 1 hari pun terlepas dari keywords bontot yang banyak. Kenapalah orang cari bontot?? Kekadang terasa blog ni sasaran GAY & sekali sekala bisikan hati nakal terasa macam blog jamban lak yang sinonim dengan bontot. Aparah korang.. Jarang sangat sesuatu berkaitan lekit, lekat, melekit & melekit menjadi keywords di blog ni padahal tema & tajuknya memang macam tu.

Lepas ni Lekit nak tukar tajuk blog.. APA YANG BONTOT MEMBONTOT HARI NI?? bleh?? So, sesapa yang cari bontot memang akan jumpa blog ni on the spot. kekekekekekekekeke. Cukup la.. Jangan di cari lagi bontot yang takde pun. Apa yang ghairah sangat tengok bontot pun tak tau la.

Hasil carian manusia yang gilakan bontot hari ni.. Kekekekekekeke

7 comments:

  1. gile la..byk btol org search perkataan bontot...nmpk sgt mentaliti masyakatn msia terutama melayu sll fikirkan benda tu je..

    ReplyDelete
  2. haha.macam eh..nasib takat bontot je.

    ReplyDelete
  3. hahahaha....relax sis~~ sume ade bontot sbb tu lah..kih2

    ReplyDelete
  4. abby..cma nk gelak dulu bole x..??
    kah kak kah khak..~opss..3 kali dah afdal..
    apela dorang nk cari buntut dlm blog abby ni..
    hehehe..
    oke juga tu....ape yg membuntut buntut hari ni?

    kekekeke..

    ReplyDelete
  5. adoiii..pukoi2 sapa yg cari bontot tu. haha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com