CERAI SELEPAS SEBULAN BERKAHWIN SEBAB IBU MERTUA GANGGU BULAN MADU

28.1.11 Suria Lekatlekit 3 Comments

Tak tau la nak salahkan sapa. Salah isteri yang terburu - buru failkan penceraian sebab husband bawak ibu mertua masa bulan madu atau suami yang tak hormati privacy bulan madu dorang??

Alkisahnya seorang isteri menfailkan penceraian selepas sebulan berkahwin dengan alasan si suami membawa ibu mertua bersama ketika berbulan madu selepas 2 hari berkahwin. Si suami membawa si Ibu dengan alasan tidak boleh meninggalkan ibunya atas faktor kesihatan.

Dalam kes ni kalau si isteri beralah sedikit pun ok.. Atau si suami minta la sedara mara tolong tengokkan si ibu kejab sementara dia pergi berbulan madu. Namun maybe atas kedegilan masing - masing maka terjadi kes macam ni. Syurga memang di bawah tapak kaki ibu.. Tanggungjawab suami pada ibu tidak akan habis hingga akhir hayat, begitu juga tanggungjawab dia terhadap isteri. Juga si isteri selepas berkahwin maka suami menjadi keutamaan.

Dalam hal ni.. Masing - masing ada salah & silap. Tepuk dada tanya akal.

Rujukan (harian Metro) :  Ibu mentua kacau bulan madu

3 comments:

  1. wife die should understand . dah tentulah ibu mertua die tu x sihat . neway, kalau nak carik wife . carik yg ley trime ibu skali . =p

    ReplyDelete
  2. "Syurga memang di bawah tapak kaki ibu.. Tanggungjawab suami pada ibu tidak akan habis hingga akhir hayat, begitu juga tanggungjawab dia terhadap isteri. Juga si isteri selepas berkahwin maka suami menjadi keutamaan."... hujah yg tepat!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com