CINTA PELAKON/PENYANYI AINUL AISHAH DAN BEN DI RESTUI

24.1.11 Suria Lekatlekit 6 Comments

Ben?? Ben mana ni Lekit?? Ben Ashaari ker?? Biar betul?? Kan Ben Ashaari dah kawen.. Takkan nak tambah cawangan lagi kot..Lelaki kan ada 4 cawangan yang boleh di buka.. 1 terisi ada 3 lagi kosong, kan??

Yer memang betul Ainul Aishah dan Ben bercinta.. Family pun restu biarpun belum ada perancangan kearah bertunang atau kawen tapi dorang sangat bahagia sekarang. Biarpun Ben bukan orang dari bidang yang sama dengan Ainul tapi nampaknya pasangan ini memang serasi & saling memahami.. Jom kita lihat gambar mesra Ainul & Ben

Ainul Aishah & kekasih hatinya Ben Daniel

OOo.. Bukan Ben Ashaari rupanya... Ben Ashaari badan berketak2 & perpetak2.. Ni kecil & comel jer orangnya. kekekekekeke.. Jangan marah!

6 comments:

  1. hahahha...akak saja nak buat gempak ye...

    ReplyDelete
  2. sweet je diorang ni, walaupun ainul ni kekadang kena tempias kontroversi . hihi

    ReplyDelete
  3. Kita tunggu dan lihat perkembangan hubungan mereka...

    ReplyDelete
  4. sengaja tau buat tajuk gempak2...... ni yang nak marah ni.....hahahaha....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!