CINTA SEORANG PENGKID

14.1.11 Suria Lekatlekit 10 Comments

Tak kira la kau straight ke.. ko bengkok ker.. Perasaan cinta & sayang tu akan wujud cuma janggal & tak janggal bergantung pada jenis hubungan korang. Alkisahnya cinta seorang pengkid yang aku terserampak..

Mula - mula tengok dorang bonceng motor.. Of course la abg peng yang tunggang, si kekasih bonceng. Tak macho la awek yang tunggang kan?? Then lepas park motor kat parking kat LG ni.. dorang pun berdampingan la menunggu lift untuk ke atas.

Sambil merangkul pinggang si awek, abang peng memaparkan cinta & kasih sayangnya tanpa segan silu dengan mencium awek dia. Meremang bulu tengok sebab aku geli. Yelah.. bagi yang bernafsu straight ni memang la tak dapat menyelami naluri si nafsu songsang camtu. Kalau ye pun... cover - cover la sikit. Dah sah2 orang tau korang bukan laki bini.

Cuba jugak nak paham situasi, naluri & perasaan dorang ni macam mana la boleh wujud cinta dalam hubungan sejenis ni tapi tetap tak mampu sebab aku bukan bernafsu macam tu. Tapi apa kesudahan percintaan sejenis ni?? Dorang tak boleh berumahtangga apa lagi bekeluarga macam orang lain. Yang si awek tu aku rasa sampai masa dia akan cari lelaki juga then tinggallah abang pengkid sorang diri.

Bagi menyempurnakan kehidupan dorang rasanya adalah lebih baik kalau abang peng ni di kapelkan dengan akak pon kan?? Biar nampak songsang tapi sebenarnya tak songsang. Cuma abang peng ambil alih watak sebagai hero & akak pon jadi heroin. Kalau berkahwin pun hero yang memainkan peranan melahirkan zuriat. Hero kan gagah then.. Ok la tu menempuh kesakitan bersalin. Lepas bersalin bagi heroin yang asuh. Kekekekekeke.

P/s : Bayangkan Pengkid berkahwin dengan Pondan.. agaknya yang pakai baju kebaya siapa.. & yang pakai baju melayu lak siapa??

10 comments:

  1. hurm..
    ntah la..
    tapi ade kawan punye kes..
    awek ni sanggup putus tunang sebab nak kapel ngan abg peng ni..
    pelik tapi realiti..

    ReplyDelete
  2. semoga dia mnemukan
    jalan dan landasan yg sbetulnya..

    sma2 kte doakan..

    ReplyDelete
  3. emmm....ntah la apa yg diorang ni rasa bila bernafsu pada kaum sejenis...

    ReplyDelete
  4. kecelaruan identiti ni susah nak cakap la.ketegasan ibu bapa sedari kecil tu yang penting bagi membentuk akhlak dan tingkah laku anak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tp kdg2 slh Mak ayah pun ade gak sbb gila nk anak laki ank ppuan dpksa jd seorg laki so 2 nk slhkn sape erk

      Delete
  5. hahaah..xnak komen byk..tp kadang2 awek2 pd pengkit ni sexy humanghai....pastu pengkit cpt nk gado...mcm ala2 mat rempit...hentak karang...

    moga2 allah ampunkan dosa korang......tue jer..

    chow

    ReplyDelete
  6. hahha....ok la tuu...peng vs pon.....
    jadi la tuu..boleh bekeluarga......hahhaha

    ReplyDelete
  7. elok sangat la tu abg peng kapel ngan akak tak larat... sesuai sangat... menyentuh perasaan betul..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com