DAPAT DOLPHIN MUG

14.1.11 Suria Lekatlekit 1 Comments

Sedang dok jejak 7 ekor kerdil aku yang melarikan diri dari case tiba - tiba.... "tok! tok! tok!" bukan singkatan panggilan atuk yer.. tapi bunyi ketukan pintu. Aku panggil en hubby suruh buka pintu. Sayup - sayup dengar orang sebut nama penuh aku jer.. Tapi aku biarkan en hubby settle.

Lepas tu en hubby masuk dengan 1 bungkusan untuk aku. Dia tanya aku apa benda.. aku sendiri pun tak tahu. So, nak tau bom ke, apa ke kena la kopak dulu kan. Lepas dah kopak tu ada satu mug Dolphin.. Aku cuba la mengimbau dari mana la benda ni datang. Tapi aku dapat detect dari contest ni. Jejak2 entri lama akhirnya berjaya di kesan.

Hadiah dari contest CuteNose yang di anjurkan oleh Tah Pape Tah blog. Aku pun dah lupa pasal hadiah ni.. kekekekeke. Lepas di umumkan sebagai pemenang aritu, dah dapat topup dari Cik penganjur ni sebanyak RM 10 tapi aku lupa pula hadiah utama pasal mug comel ni. Apapun thanks yer Cik Penganjur. Sweet sangat mug tu. I loikeeee.....


Dolphin Mug yang comel

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com