ENTRI SITI SAERAH MEMBERI SERIBU PENGAJARAN

13.1.11 Suria Lekatlekit 10 Comments

Pertama sekali saya memohon maaf atas ketelanjuran post entri SITI SAERAH BERSALIN SELEPAS EMPAT BULAN BERKAHWIN?? setelah membaca komen yang mereka - mereka yang prihatin & sudi mengingatkan saya akan kesilapan saya.

Saya terpaksa save entri itu untuk simpanan peribadi sahaja. Saya menerima teguran anda semua sebagai sesuatu yang membimbing saya tidak menolak semua nasihat korang kerana saya berpendapat takde hujah yang mampu mempertikaikan apa yang korang perkatakan. Saya menerima dari sudut positif & untuk kebaikkan bersama. So sebagai manusia seperti artis tersebut juga kita tak lepas dari kesilapan.. Maybe dari kesilapan ini kita belajar untuk jadi yang lebih baik di masa akan datang.

Walaupun isu itu telah tersebar di media & blog tapi saya mengambil pendapat yang di beri oleh mereka2 yang menegur saya di entri tu sebagai sesuatu yang benar. Tak seharusnya saya juga terlibat dalam penyebaran cerita yang mengaibkan ni. So, sekali saya saya minta maaf yer. Terima kasih atas semua teguran korang. Saya betul - betul menghargai keprihatinan anda.

10 comments:

  1. semoga kita semua amik pengajaran dari teguran tersebut...jgn nak seronok tulis blog sbb nak up trafik sampai kita terleka yg mungkin kita terlibat dlm perkara yg berdosa seperti memfitnah atau mengumpat kan...

    DeQdEq pun rasa nak berterima kasih pada yang meninggalkan komen kt entry tu...nsb ada insan yg memperingati

    ReplyDelete
  2. baru nak baca pasal story tu..
    em.tgk2 dah buang T.T

    ReplyDelete
  3. bagus2... sama-sama lah kita saling ingat memperingati untuk kebaikan..

    ReplyDelete
  4. 3... thump up!!!

    bangga kerana x melenting mmbaca pdpt & pndangan blogger lain,

    lya x smpat nk baca n3 tu.. tp xpela,, mgkin itu lebih baik :-)

    ReplyDelete
  5. semua teguran di buat secara baik & semua nasihat tu takde yang salah so takde sebab nak melenting. melihat dr salah sendiri juga.. Satu benda je takde hujah yg mampu mempertikaikan hukum. Tak berani sy nak pertikaikan bila org menegur melalui hukum biar la ilmu agama tak sedalam mana

    ReplyDelete
  6. alamak ape yg brlaku ni
    kte ketinggalan lorrhhh ;'(((

    ReplyDelete
  7. Tahniah dear!! Ibu bangga dengan mu.. Cuba nak mencontohi mu.. Jauhkan perasaan CEPAT SENTAP ibu yg kadang2 merosakkan diri.. Gud dear!!!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!