GAMBAR WALLET ZAMAN RUMAJA

31.1.11 Suria Lekatlekit 8 Comments

Ntah macam mana bleh jumpa gambar2 belasan tahun aku dalam wallet buruk dalam bilik stor ni. Buruk & comotnya muka.. Buat aku gelak guling2 sorang2. Dulu biasa la zaman enpon takde.. Kalau ada pun enpon tak canggih. Takde camera apatah lagi MMS or 3G ni. Then kalau nak letak gambar dalam wallet terpaksa la potong pastu sumbat la dalam wallet.

Bajet time tu dah cun sangat la kot.. Macam - macam gambar ada dalam wallet tu sampai 1st ex-Bf aku masa sekolah pun still ada lagi di ikuti dengan ex2 yang lain. Semua aku bantai simpan dalam wallet. Tapi biar la dia berarkib kat situ jer.. Korang nak tengok Muka comot sang lekit masa belasan tahun dulu. Jom Layan..

Ni budak nakal masuk karaoke tapi blom cukup umur..Takat karaoke jer la..
Gebu betis sebab sarung kaki.. kekekeke
Ni ala2 heroin filem tamil.. Yenna sungguh pic ni kan??
Dah cukup 3 pic comot tu.. Kang letak banyak2 ada yang muntah hijau tak pun pengsan 8 minit.. Apsal la kelakar siot gambar2 ni. Ni kalau balik godek2 album lama kat kampung boleh dapat lagi gambar2 comot zaman awal rumaja ni. Tapii.. Cukup la 2 keping ni Sang Lekit Share yer..

8 comments:

  1. wewiitt bkn senang lekat lekit nk share gbr kt blog nih..hihi~ comel² ^_^

    ReplyDelete
  2. bila kita tengok gambar2 lama mesti kita gelak kan??

    ReplyDelete
  3. hehe . comei ja muda mudi dulu . HEHE

    ReplyDelete
  4. pheeewwwitttt. zaman remaja mude2 gitu. hehe dara sunti lagi ni

    ReplyDelete
  5. wah.... bergaya sungguh mak cik kita nii.....

    ReplyDelete
  6. kekeke.....jambuuu la abby ni...

    ReplyDelete
  7. memang nampak muda lah :)
    comel ajeeee . hihi

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!