JEJAI.. KAWEN CERAI, CINTA & PUTUS

25.1.11 Suria Lekatlekit 12 Comments

Dia bukan artis tapi dah berdamping dengan artis nak - nak lagi dia anak orang kaya, secara tak langsung si Jejai yang muka takde la macho mana terkena tempias populariti artis2 yang pernah bercouple dengan dia.

Akibat kaya raya.. Jadi rebutan pula di Jejai ni.. Takpe la kurang dari segi rupa tapi boleh buat kejutan kat awek datang dengan Helikopter gitu! Takat Fasha Sandha rasanya 20 lagi Fasha Sandha kat dunia ni dia boleh dapat.. So, rasanya takde hal la bagi Jejai kalau putus dengan Fasha Sandha tu tapi Fasha Sandha boleh ke dapat 20 Jejai lepas ni?? Dengan kontroversi yang tak sudah - sudah pastu terkenal dengan atitute buruk.. Ntah la. Maybe ada kot 1 2 Jejai lagi yang sangkut. Yelah.. orang cantik dah tu artis.. suara itik sikit tu tak jadi hal la.

Putus sudah (Harian Metro)

Hari ni Jejai menjelaskan status hubungan dengan si Fasha yang dah putus & bukan Nora Danish penyebabnya. Sebelum Fasha still berteka teki dengan hubungan dorang tapi Jejai dah bagitau mesti bengang punya si Fasha. Yelah.. Fasha seolah seperti masih berharap sebab tu dia taknak bagitau status sebenar dorang tapi Jejai maybe dah lemas hidup di kejar wartawan dengan kontroversi yang tak sudah - sudah tampil buat kenyataan.

Jejai tak perlu jadi model, jadi artis tapi dia tetap jadi publick figure. Pasti hubungan dia dengan sesapa saja lepas ni walau bukan dengan artis pun akan di risik wartawan sebab cerita Jejai masih ada value. Adakah Jejai akan memilih berdamping dengan artis lagi lepas ni?? Or.. Kembali pada bekas isteri & anak?? Atau memilih untuk tukar taste kepada golongan biasa pula??

Kisah Kawen, cerai, cinta & putus Jejai ni.. sehingga kini takde penamatnya. Kita tunggu je apa pula kisahnya selepas ini.

12 comments:

  1. lekit...
    agaknya kan, saper yang tersenyum sinis bila dengar berita ini???hehehe

    ReplyDelete
  2. itu lah kehidupan lepa...yg kaya dgn kayanya..yg artis dgn artisnya...mcm2..

    ReplyDelete
  3. cik mot soklan nakal tu.. wat u give u get back la cik mot.. dulu ko buat org menangis.. skrg ko menangis org lain lak senyum

    kak D.. tu la tu.. kdg2 rasa bertuah kita ni cuma org biasa. Dugaan kita x sekuat mereka2 yg di kenali, kan??

    ReplyDelete
  4. heeee..populasss sguh jejai....nth sape pilihan dia lepas nih kan...

    ReplyDelete
  5. hai lepas satu..satu masalah dorang2 ni..tak fhm betul tp apa2 pun kfieza peminat fasha..hehee

    owhh kenal munirah ke...dh tanya dia dh..hehee kecik rupa nya dunia ni...

    ReplyDelete
  6. orang lelaki ni buas2 dia pun bila nak buat bini tetap nak yang sempurna..
    dia tak nak la yang berbikini saja..
    kan??

    ReplyDelete
  7. what goes around comes around .
    kesian si pasha sendat ni . kang malu sekarang .

    ReplyDelete
  8. kesian betula la die ni,patutla berbikini bagai di bali

    ReplyDelete
  9. malas nak dgr lagi citer minah ni..hehe..ape kata join ni

    http://irm4blues.blogspot.com/2011/01/contest-kami-pose-comey.html

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!