JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI

23.1.11 Suria Lekatlekit 3 Comments

http://www.benashaari.com/2011/01/header-blog-best.html
Walau agak lewat tetap gitu nak join segmen BA ni.. Segmen ni berkenaan header blog..

Dongak atau scroll balik keatas & tengok header Melekit tu?? Amacam?? Cool tak??Kekekekekekeke
  • Sapa yang buat header tersebut
    Sendiri buat.. Nak upah orang takde duit. kekekekeke
  • Perisian yang digunakan 
    Perisian yang di gunakan cukup simple.. di mulakan dengan meng edit di photoimpression, kemudia di touch up menggunakan picnik.com seterusnya untuk menghasilkan transparent background GIMP di gunakan.
  • Maksud header tersebut
    Santai sambil menunggu kedatangan pelawat.. Ala - ala penyambut tetamu yang malas berdiri gitu
  • Jangkamasa yang diambil buat header itu
    Maybe 2 - 3 jam kot.. Normally itulah masa yang di ambil kalau nak buat header
  • Header blog lain yang anda suka tengok 
     Banyak header yang cantik2 tapi.. kena pilih satu jer la http://shahjiehan.blogspot.com/

3 comments:

  1. wish u all the best.mmg suka tgk header sis!thumbs up he3

    ReplyDelete
  2. kekekeke.. memang dh tutup tp x pasan. dh terjoin lak..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com