JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI

23.1.11 Suria Lekatlekit 3 Comments

http://www.benashaari.com/2011/01/header-blog-best.html
Walau agak lewat tetap gitu nak join segmen BA ni.. Segmen ni berkenaan header blog..

Dongak atau scroll balik keatas & tengok header Melekit tu?? Amacam?? Cool tak??Kekekekekekeke
  • Sapa yang buat header tersebut
    Sendiri buat.. Nak upah orang takde duit. kekekekeke
  • Perisian yang digunakan 
    Perisian yang di gunakan cukup simple.. di mulakan dengan meng edit di photoimpression, kemudia di touch up menggunakan picnik.com seterusnya untuk menghasilkan transparent background GIMP di gunakan.
  • Maksud header tersebut
    Santai sambil menunggu kedatangan pelawat.. Ala - ala penyambut tetamu yang malas berdiri gitu
  • Jangkamasa yang diambil buat header itu
    Maybe 2 - 3 jam kot.. Normally itulah masa yang di ambil kalau nak buat header
  • Header blog lain yang anda suka tengok 
     Banyak header yang cantik2 tapi.. kena pilih satu jer la http://shahjiehan.blogspot.com/

3 comments:

  1. wish u all the best.mmg suka tgk header sis!thumbs up he3

    ReplyDelete
  2. kekekeke.. memang dh tutup tp x pasan. dh terjoin lak..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!