KALI NI NAK BUNUH SAPA PULAK

21.1.11 Suria Lekatlekit 4 Comments

Hari tu tak semena mena tengah ampai pakaian terdengar la suara jiran sebelah umah yang punjabi mualaf tu terjerit cakap ada orang nak bunuh dia.. Kali ni tetap on call juga aku detect tapi minta orang bunuh someone lak.

Sumpah aku tak sengaja dengar.. Bukan aku dok intai pun umah dia or curi2 dengar dia berbual kat dinding kebetulan rasa lapar then pergi la dapur cari apa2 yang boleh di makan.. Tengah mengunyah tiba - tiba suara jiran aku sekali lagi terjerit jerit tengah maki someone dalam bahasa keju (english).. ntah apa di carut lepas tu terkeluar beberapa kali perkataan 'U Must Kill Them!!" Takut aku dengar. Sapa lak nak kena bunuh ni..

Aduhai.. Kenapa la jiran aku kalau dia nak mengamuk mesti kat dapur.. Sebab dapur kitorang bertentang then kalau aku ke dapur mesti la dengar. Malas nak amik pot lama2 sangat.. Takat tu je la aku dengar pastu masuk bilik sambung berblog. At Least ada juga idea nak update entri kan??

4 comments:

  1. jiran?? ngee bahayeeee sile hati2 ye puan^^

    ReplyDelete
  2. bahayanya... boleh wt laporan polis nie.. tp xde bukti.. hehehe

    ReplyDelete
  3. kene follow up ape yg patut... hidup berjiran la katekan...

    ReplyDelete
  4. hhuhu. boleh jadi sumber inspirasi untuk wat entry tapi jadi le lain plak.hihihi

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!