KEMPUNAN LAGI HARI NI

25.1.11 Suria Lekatlekit 2 Comments

Semalam.. terlewat abis. Arini.. awalkan sikit.. tak buka pula. Batu belah batu bertangkup.. Tangkuplah aku telan la aku.. Aku kempunan nasi lemak. kekekekekeke

Semalam.. Niat berkobar - kobar nak makan nasi lemak, termakan nasi goreng ikan masin. Hari ni pun sama.. Nak makan nasi lemak, termakan nasi goreng kerabu. Esok.. cuba lagi yer...  Semalam sampai termimpi - mimpi makan nasi lemak tu. Dalam mimpi tetiba ada pulak arwah ayah. Huhuhuhu.. Rindu nya.

Malam kang mesti rasa nak makan benda lain. Boleh pulak takde ngidam nasi lemak bila malam menjelma. Magik kan?? Siang je lagi tak dapat makan nasi lemak, selagi tu terbayang - bayang nasi lemak tu. Aduhai.. Macam - macam hal sekarang ni. Tapi takpe.. Sang Lekit sangat penyabar orangnya. Takde memberontak atau meleleh air liur even tak dapat makan pun.

Hope petang esok tertunai la hajat di hati dapat nikmati nasi lemak kat gerai akak block A tu. Nak nasik lemak akak blok A tu jugak! Kekekekekekekekeke

2 comments:

  1. sabo2 byk2...biasa la..kita tngh membawa ni memang mcm tu...kdg2 leh bebai mcm budak2..hehehehehe..

    ReplyDelete
  2. cian abby...sabau ye..insyallah..esok dpt tu...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!