KESILAPAN KECIL NUFFNANG.. HOPE TAK BERLAKU LAGI

24.1.11 Suria Lekatlekit 17 Comments

Sob.. sob.. Niat hati nak jumpa deqdeq.. Niat hati nak tengok The green hornet in 3D free tu malam ni kat GSC Mid Valley.. Tapi nampaknya hajat sang lekit maybe tak kesampaian. Dari pagi tadi dok check email.. No reply form nuffnang pasal email invitation premier screening The Green Hornet yang takde link untuk confirm attend tu.



Redha jer la takde rezeki.. Tapi kalau ini kesilapan kecil yang di lakukan nuffnang hope tak berlaku lagi di lain masa pada aku or sesapa sahaja. Memang la manusia tak lepas dari kesilapan tapi kesilapan kadang - kadang mengundang kesan negatif pada sebuah tanggapan, kan??

Takpe la ambil dari sudut positif... Pun begitu bukanlah The Green Hornet ni contest yang last aku akan join anjuran nuffnang. Takde kata putus asa or merajuk pun. Small matter. Still aku akan join lagi contest2 anjuran nuffnang yang aku rasa terpaut.

17 comments:

  1. skarang nuffnang bnyk wat problm sikit...huhu
    tak tau nape

    ReplyDelete
  2. kalu ada kesilapan mcm tu, nak kena report kat sape ek???

    ReplyDelete
  3. maybe dia tak perasan tuu kan? hihi .

    ReplyDelete
  4. salam

    kesiannya..diharapkan tidak akan berulang lagi kesilapan macam ni :(

    sabar yea =)

    ReplyDelete
  5. email kat helpdesk nuffnang jer.. tp dorang akan reply dlm masa 2 hr kot kalau x silap. tu pn hari bekerja jer

    ReplyDelete
  6. saya pun perasan nuffnang sekarang macam problem sikit, lambat update, kekadang email invite apa2 contest yg dorang hantar pun ada yang lepas tarikh dh..hurmm

    ReplyDelete
  7. wa.. dapat tiket free ke?
    pasal prob nuff tu.. die suh email die balik kot.. cube la email die balik..

    ReplyDelete
  8. XPELA..
    LPS NITRY LAGI.. MUGKIN KESILAPAN Y X DSENGAJALKAN.. NAMA PON MANUSIA KAN:-)

    MANATAU LPS NI KEMENANGAN BGANDA-GANDA!

    ReplyDelete
  9. Semoga kesilapan tak akan berulang lagi.

    ReplyDelete
  10. akak...nape tak call je ofis diorang...klu DeQdEq, DeQdEq dh call ofis diorg utk tanya..

    mcm mula2 dulu dpt jemputan dr Churp2, DeQdEq mcm tak caya terus je call ofis Churp2.

    akak boleh je call diorg..klu akak baca komen ni..akak terus la call ofis Nuffnang ye

    ReplyDelete
  11. Saya setuju dengan aibaks, awak email dia balik, bagitau awak nak hadir dan bagitau masalah yang awak hadapi.

    ReplyDelete
  12. bkn x nak call deqdeq.. tp akak xde buat appointment dengan hubby.. confirm dia blk lewat sbb memula akak bgtau dia ok pstu dh x blh nk confirm attend tu akak bgtau dia maybe x dpt la kot.. kalau akak call ckp nk pegi kang hubby x dpt blk awal pun susah jugak

    ReplyDelete
  13. aduhai.. awal2 lg sy dh email.. br ptg td nuffnang reply tp rasanya x dpt nk attend dh..

    ReplyDelete
  14. tak komplen kat diorang ker??..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!