LEKIT PUN KENA PANGGILAN HANGIT

26.1.11 Suria Lekatlekit 17 Comments

Semalam sebelum tido. Sang Lekit menghabiskan sisa - sisa BW dengan pembacaan terakhir di blog iqbalhakimi kalau tak silap cerita pasal panggilan hangit dari hotfm tu. Just silent reader jer.. Dah blur takde idea lak nak komen. Pastu off semua, baring, tarik selimut.. pelan - pelan pejam mata terus di buai mimpi.

Terkejut bangun bila ada call masuk pagi - pagi. So, Lekit pun jawab la tanpa check bagai nombor yang masuk tu sebab masih mamai kan. Then ada suara lelaki di hujung talian tetiba tanya Lekit macam - macam pasal blog.. pasal nuffnang.. & macam - macam la. Lekit pun naik cuak apsal mamat ni tetiba dok interview aku pasal blog ni?? Otak mula ligat la fikir.. kot2 terbuat salah dalam blog. Mana lah tau keceluparan jari taip entri tu kot2 terlepas satu dua lazer yang mengundang kemarahan orang lain.

Bila dia asyik interview aku pasa blog ni.. Apa lagi aku pun interview balas dia sapa, kenapa tanya pasal blog aku.. tetiba dengar lak suara perempuan menyampuk cakap anda terkena panggilan hangit. Rupanya yang buat call tu, Faizal Ismail & yang tetiba menyampuk cakap kena panggilan hangit tu Fara Fauzana. Apa lagi gelak la Lekit. Cis terkena aku!

Lepas tu.. Lepas tu.. Tetiba hilang semua. Lekit bangun gosok2 mata. Pandang kiri kanan.. Tengok handphone. Erkk... Rupanya aku mimpi kena panggilan hangit. So, korang pun dah terkena entri hangit la sekarang sebab cerita ni bukan la Lekit sengaja reka - reka tapi cuma cerita mimpi semalam jer. Bukan betul pun Lekit kena panggilan hangit dari hotfm.

Tu la.. Fanatik sangat kat blog.. Sampai terbawak2 dalam mimpi. Kekekekekekekekeke

17 comments:

  1. alaaaaa.. mimpi hangit ghupenye.. koh koh koh..

    ReplyDelete
  2. hahahaa.. nice nice.. thumb up thumb up. noe kes x basuh kaki tidor nie

    ReplyDelete
  3. wahahaha hanget btOL cek terkena adeh

    ReplyDelete
  4. hangit ni hangit..hehehe pasni nk bagi no lekit kt hot fm biar kena pangilan hangit betul hehehe

    ReplyDelete
  5. ceit, tertipu baca ni,haha
    nice one
    igt betul2 kena panggilan hangit, real punya,haha
    rupanya, entri hangit utk pembaca lekat lekit

    ReplyDelete
  6. ala...lekit nih!
    ingatkan betul....hahaha.
    mimpi rupanya~

    ReplyDelete
  7. salam..

    hahahhaa...sspen nyaaa..

    :))) hebat entri ini...

    ReplyDelete
  8. hahaha
    boleh bawak smpai mimpi!
    hebat sgt2!
    harap one day kena la ek!

    ReplyDelete
  9. haha memang terbaikk.. lepas ni confirm kene punye ! Haha

    ReplyDelete
  10. wah ada yang suka saya betul2 kena panggilan hangit ni.. nakal sungguh. kekekekekeke

    ReplyDelete
  11. cik lekit gurl, kamo dpt award. sila ambik yer... http://akuwanblur90.blogspot.com/2011/01/pemilik-award-sporting-blogger-winners.html

    ReplyDelete
  12. uhukk..egat kan betol ke tadi.hihi.kalau betol cane la an.. :)

    ReplyDelete
  13. kekekeke...rekaan semata2..

    oh tidak!dgn ini saya telah terkena entry hangeettt cik lekit..

    muahahaha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!