LEKIT TAK RESPECT BLOGGER LAIN

22.1.11 Suria Lekatlekit 21 Comments

Kan Anon dah marah.. Tu la Lekit tak beradap sangat. Maybe Lekit kurang ajar sangat lepas tu rasa macam bagus tahap dewa dah. Takpe Cik/En Anon.. Thanks la mengingatkan sang Lekit yang kadang - kadang lupa or terbabas dalam menulis blog ni.

Ni berkenaan Entri ENTRI PENDEK YANG MENARIK LEBIH MENARIK PEMBACA yang telah mengundang kemarahan seorang Anonymous sekaligus compare dengan blog granny dia pasal Entri lekit yang di katakan copy paste artikel akhbar. Maaf bukan copy paste tapi kupas kupis... Tahniah la sebab Cik/En Anon mempunyai nenek yang super cool sebab pandai buat blog. Kalau nenek lekit still ada di dunia ni pun maybe dia tak pandai nak buat blog sebab dia tak sekolah tinggi. So, memang hebat nenek cik/en Anon tu.


Disini mungkin dari kelemahan penyampaian Sang Lekit juga mengundang tanggapan negatif & salah faham sesetengah pihak so Sekali lagi dengan rasa bersalah saya minta maaf. Tiada niat berlagak pandai & hebat sekadar berkongsi pandangan & cadangan dengan yang lain. Apalah sangat blog Melekit yang masih di pinggir longkang ni nak di rasakan hebat macam blog - blog lain.

Kita berhak menyuarakan apa sahaja yang kita suka & tak suka.. Dalam kes ni Lekit cuma just share blog yang bagaimana Lekit suka baca tidak point mana - mana blog atau blogger. Maybe yang terasa.. terkena kat blog dia kot. Lekit pun tak tau la ada follow ke tak blog cik/en Anon ni sebab misteri sangat. Kekekekekekeke

Apa yang sering jadi tanda tanya.. Kenapa kalau nak marah mesti guna Anonymous?? Kalau niat ikhlas nak menegur.. tak payah bersembunyi di sebalik identiti. Ketahuilah segala teguran & nasihat korang yang baik & di sampaikan secara baik Lekit takkan menolak mentah2. Insyaallah apa yang baik kita jadi Teladan & pengajaran bersama - sama. Tapi Yang guna Anonymous ni selalunya bukan sebab nak tegur tapi kebanyakkan nak marah or maki or nak nyatakan tak puas hati jer. Takpe la.. setakat ni mana2 komen Anonymous undercontrol & lekit lepaskan lagi.

21 comments:

  1. aduh sapa tu sis!tak maulah pening kpla fikir ye.kitorg support n3 sis!erm..kite br je publish n3 pjm nama sis ye he3..

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/01/nak-awet-mudajom-bersenam-hiarghhhhh.html

    ReplyDelete
  2. aiyooo..apa da...pemahaman dia silap tu..sabaq ja laa na cik lekit...

    btoi jaa apa yg entry lepas tu...xpa la lau dia x setuju,,tu pndangan kita jaa kan..

    ReplyDelete
  3. sabar ye cik/en lekit oii...
    dengki mendengki berleluasa~

    :)

    ReplyDelete
  4. wah... nok dah pandai cetus kontroversi... siap charas mencharas lagi... kpd "anymomoyus".. hish tak reti mak menyebutnye, kalau nak mencharas mencharas pi duduk cheras... menyentap la tu...

    nok.. tingkatkan prestasi.. elakkan kontroversi...

    ReplyDelete
  5. aiyooo , ade jugak ke . biaq p je la .

    ReplyDelete
  6. Anda di tag dalam kontest sayer ... jom join kontest tu jugak .. klik kat

    http://diariamzar.blogspot.com/2011/01/kontest-if-i-have-rm100.html

    ReplyDelete
  7. wahhh betul punya marah dia ek.. takpe suria.. abaikan.. dalam dunia ni susah nak puaskan hati semua orang..be strong ok..

    to "anymomoyus" kalau berani komen berani lah tunjuk siapa diri anda ye dak.. rasanya tak perlu berselindung di balik nama "anymomoyus".. cuma pandangan sayalah.. peace ok..

    ReplyDelete
  8. sabaq no puan suria, kami semua di pihak anda, lantak pi la cik anon tu nak kata apa, pelik sungguh manusia nih, macam2...

    ReplyDelete
  9. respek kat lekit sebab telus wat entry tuk mereka yang bernama anon...

    kagum sungguh...

    ReplyDelete
  10. sabar jer..dunia sekarang macam2..
    ade jia yang dengki.
    chill.. 0_o

    ReplyDelete
  11. adoyai~ dah tak de koje sangat la tuh..jeles kot folower dia x byk mcm cik lekit.. hahaha

    dia tak tau ke ada ramai orang yang tak beli suratkhabar macam iyou nih baca berita kat blog? bagi iyou tak salah sebab kita medium menyampaikan apa yg perlu disampaikan

    ReplyDelete
  12. sabar ea cik lekit! be strong + keep it up!

    ReplyDelete
  13. pasal entry cik lekit tulis tu sikit sebanyak buat saya terasa juger..yerla pasal sy pon suka nulis panjang2..tp sy x marah pun..sbb masing2 ada cara tersendiri kan..

    ReplyDelete
  14. amboi.... beraninya dia marah cik lekit I yer...... jaga dia! kalau I dapat dia tu....I cepuk-cepuk dahi dia. hahahaha.....Just Kidding.

    alahai Cik Lekit kesayanganku.... I pun dah pnah kene. abaikan je lah~ sesungguhnya mereka dikalangan pengecut!

    ReplyDelete
  15. pelik plak bila baca komen anon ni...apsal lak dia marah psl copy paste kat entri tu..mcm x ada kaitan pun...

    anon ni...mcm2 la

    ReplyDelete
  16. iskh..sape la tu..kebiadapan sungguh..
    sabar ye abby..berani kerana benar...takut kerana slah..

    apela..cik anon tu..haisshhh...

    ReplyDelete
  17. sbb cool kot jd anon.. atau sbb dia nk zuhud, tamau trafik mencanak naik ke blog dia.. hik3~ ^_^

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!