LELAKI MATI PAKAI COLI

13.1.11 Suria Lekatlekit 7 Comments

Pejadah lak laki pakai coli ni.. Besar sangat ke breast dia sampai kena pakai coli?? Yelah mana tau dia takut kendur ker.. Geli den! apa kes ni lekit OOi..

Ni ha.. jenjalan baca berita terkini di kosmo online terjumpa dengan satu berita seorang lelaki mati akibat terjatuh dari sebuah kondominium dalam pakaian bercoli tanpa berbaju & berseluar jeans. Tu la pelik kenapa lak dia bercoli??

Beliau merupakan bekas pemandu Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) mempunyai satu rekod jenayah lampau membabitkan kesalahan mencuri. Beliau juga bukan penduduk di tempat kejadian. Maybe kes ni ada kaitan kot dengan aktiviti yang pernah beliau lakukan sebelum ni.. Tu cuma pendapat melekit jer. Kes ni pun masih dalam siasatan. So, tak boleh nak buat spekulasi sendiri.

Yang menarik bukan jatuh bangunan tapi dia bercoli?? Nak tau sangat kenapa dia bercoli?? Korang rasa kenapa lelaki ni bercoli?? Dia menyamar ker?? Or dia sesaja je nak pakai coli untuk kepuasan diri?? kekekekeke..

Rujukan (kosmo) :  Lelaki bercoli mati jatuh kondominium

7 comments:

  1. perghhh~ dasyat tuh.. mmg xde keje.. huk3~ =.="

    ReplyDelete
  2. msti coli sy yang dia pau tu..hheeeee

    ReplyDelete
  3. dia ada Fetish Drag queen, ataupun fantasi seks yg kinky2... ataupun pembunuh nak dajal dia. nak malukan dia... pakaikan coli, pastu humban jatuh bawah...

    ReplyDelete
  4. erm... mati ker?dah ajal dia. Adayang mati dalam keadaan yang baik.ada yang dahsyat

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!