LELAKI MATI PAKAI COLI

13.1.11 Suria Lekatlekit 7 Comments

Pejadah lak laki pakai coli ni.. Besar sangat ke breast dia sampai kena pakai coli?? Yelah mana tau dia takut kendur ker.. Geli den! apa kes ni lekit OOi..

Ni ha.. jenjalan baca berita terkini di kosmo online terjumpa dengan satu berita seorang lelaki mati akibat terjatuh dari sebuah kondominium dalam pakaian bercoli tanpa berbaju & berseluar jeans. Tu la pelik kenapa lak dia bercoli??

Beliau merupakan bekas pemandu Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) mempunyai satu rekod jenayah lampau membabitkan kesalahan mencuri. Beliau juga bukan penduduk di tempat kejadian. Maybe kes ni ada kaitan kot dengan aktiviti yang pernah beliau lakukan sebelum ni.. Tu cuma pendapat melekit jer. Kes ni pun masih dalam siasatan. So, tak boleh nak buat spekulasi sendiri.

Yang menarik bukan jatuh bangunan tapi dia bercoli?? Nak tau sangat kenapa dia bercoli?? Korang rasa kenapa lelaki ni bercoli?? Dia menyamar ker?? Or dia sesaja je nak pakai coli untuk kepuasan diri?? kekekekeke..

Rujukan (kosmo) :  Lelaki bercoli mati jatuh kondominium

7 comments:

  1. perghhh~ dasyat tuh.. mmg xde keje.. huk3~ =.="

    ReplyDelete
  2. msti coli sy yang dia pau tu..hheeeee

    ReplyDelete
  3. dia ada Fetish Drag queen, ataupun fantasi seks yg kinky2... ataupun pembunuh nak dajal dia. nak malukan dia... pakaikan coli, pastu humban jatuh bawah...

    ReplyDelete
  4. erm... mati ker?dah ajal dia. Adayang mati dalam keadaan yang baik.ada yang dahsyat

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com