LOVE BITE PUNCA LUMPUH

23.1.11 Suria Lekatlekit 7 Comments

Kesian kan?? Niat hati nak bermanja - manja.. Tapi lain pula jadinya. Cik/En Anon jangan marah yer.. Sang Lekit nak kupas kupis isu ni.. Alkisahnya

Seorang wanita berusia 44 tahun lumpuh buat seketika selepas dia dicium pasangannya di bahagian leher.  Kejadian itu dikatakan yang pertama seumpamanya pernah dilaporkan.
Wanita yang yang tidak disebutkan namanya, dimasukkan ke hospital selepas tidak dapat menggerakkan tangan kirinya selepas kejadian itu. Doktor mengesyaki dia diserang sakit jantung tetapi pada mulanya tidak dapat mengesan puncanya. Mereka kemudian mendapati kesan gigitan asmara pada bahagian kanan lehernya. Di bawah kesan itu, mereka menemui punca serangan sakit jantung berkenaan - kerosakan pada pembuluh darah pembentukan darah beku akibat gigitan asmara itu. 
 
So pada couple2 yang suka gigit menggigit ni berhati - hati tau takut pasangan tu kena serangan jantung lak bila pembuluh darah rosak akibat Love Bite. Tapi kejadian ni tak berlaku kat Malaysia nun di Auckland sana. Hope tak jadi la kat Malaysia.

Rujukan (Kosmo) : Padah gigitan asmara

7 comments:

  1. woooo~ dasyat gak mende2 bite nih.. adesss.. =.=

    ReplyDelete
  2. buat apa la nak duk bite membite ni..aduii,buang masa je..lagi kalau lum kwin,len mcm ja bnyi tu..hehee

    ReplyDelete
  3. yerr ada terbaca gak td dlm paper metro...dasat toll laa omputih nie bercintan kann ;)

    ReplyDelete
  4. ni mesti kes tak tahu yang pasangan die tu ade sakit jantung

    ReplyDelete
  5. a'ah .. love bite boleh buat cancer jugak x silab . sebab pembekuan darah tu lah ..

    ReplyDelete
  6. erkkk.bahaya ni..kepada yang belum kawin jgn try bite-bite lah

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com